Γραφείο Μαρτίου (Περιοχή Ντεπώ) 260.000 € 2.737 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071036-306 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΠΩΛΕΙΤΑΙ πολυτελής χώρος επαγγελματικής στέγης – διαμέρισμα, 5ου ορόφου, επιφανείας 95 τμ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και στην περιοχή της Μαρτίου.

Βρίσκεται σε νεόδμητη εξαώροφη οικοδομή υψηλής κατασκευαστικής ποιότητας και αποτελείται από έναν πολύ μεγάλο χώρο εργασίας – υποδοχής - αναμονής, δύο επιπλέον εργασιακούς χώρους, λουτρό, δεύτερο WC και δυνατότητα διαμόρφωσης κουζίνας (με υπάρχουσες παροχές).

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές, με ανατολικό – μεσημβρινό προσανατολισμό, και διαθέτει άνετους λειτουργικούς χώρους, πολύ μεγάλες βεράντες με θέα, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, εξωτερικά– θερμομονωτικά – ηχομονωτικά κουφώματα διπλής υάλωσης και επενδύσεις δαπέδων από πλακίδια ιταλικού γρανίτη.

Θερμαίνεται με ωρομέτρηση φυσικού αερίου και μπορεί να συνοδευτεί με αγορά θέσης στάθμευσης στο υπόγειο του κτιρίου.

Στην περιοχή υπάρχουν supermarkets, δημοτικό σχολείο και πολύ κοντά βρίσκονται παιδικοί σταθμοί, γυμνάσιο και Λύκειο. Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο με αγορά και στάσεις λεωφορείων από και προς το κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για ένα μοναδικό χώρο στέγασης επαγγελματικής στέγης (ιδανικό για ιατρείο - η οικοδομή φιλοξενεί ήδη ιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων) στα ανατολικά της πόλης!

Κουμπάνης Απόστολος


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά