Κατάστημα Νέοι Επιβάτες (Θερμαϊκός) 550 € 6 €/τ.μ.

Κωδικός: 239201011-12 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

WBbee real estate ….δίκτυο μεσιτικών γραφείων…
Ακολουθήστε τα βήματα μας για να ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ το παρόν ακίνητο.

Περιγραφή ακινήτου : ENOIKIAZETAI ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ στους ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ. το κατάστημα είναι 85τμ με άλλα 40τμ υπόγειο και με σημαντική προβολή διότι βρίσκετε επάνω σε έναν από τους ποιο κεντρικούς άξονες της Περαίας και των νέων επιβατών την οδό Ανθέων σε σημείο που υπάρχει αναπτυγμένη αγορά, στάση λεωφορείου και άνετο παρκάρισμα. Έχει δυνατότητα για εύκολη φορτοεκφόρτωση, θέσεις πάρκινγκ, και ωραίο προκήπιο ( 31τμ ) που μπορούν να αναπτυχθούν τραπεζοκαθίσματα, είναι διαμπερές φωτεινό με δυνατότητα για καμινάδα για οποιαδήποτε χρήση.

WBbee Real Estate …..ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ…..

Άλλο ένα γραφείο του κτηματομεσιτικού μας δικτύου που ΥΠΕΥΘΗΝΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ επιτυγχάνει για εσάς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φιλικό προσωπικό και συνεργάτες σύμβουλοι ακινήτων είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για ότι αφορά το ακίνητο που σας ενδιαφέρει, για αγοραπωλησία η ενοικίαση. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα.

Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας.

Σιβρή Κατερίνα


Ανθέων 110, 57019
Ν. Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού
Τηλέφωνο: 23920 21 441 / 2310 941804
Email: info@bee-sivris.gr


Ονομάζομαι Κατερίνα Σιβρή και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Οι σπουδές μου είναι στο πανεπιστήμιο της Πάτρας σε τμήμα με πολιτιστικό ενδιαφέρον αλλά από το 2015 βρίσκομαι ως σύμβουλος ακινήτων στην ομάδα της Sivris real estate όπου εγώ και οι συνεργάτες μου βρισκόμαστε ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά