Υπολογιστής δανείου
  • 525000.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Αλεξία
    Γκιζώτη

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Μητροπόλεως 20 546 24

    Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 26 00 03

    Email: info@bee-spot.gr

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Spot
    Επικοινωνία
  • Μονοκατοικία 280 τ.μ.
    Νέα Φώκαια (Κασσάνδρα)
    • 280 τ.μ.
    • Δωμάτια 4
    • Μπάνια 2
    • ΙΣ
    700000 2500/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 231001163-99

    Πωλείται τριώροφη διαμπερής παραδοσιακή μονοκατοικία με πανοραμική θέα τη θάλασσα, στη Ν. Φώκια της Χαλκιδικής (Κασσάνδρα). Το ακίνητο είναι συνολικού εμβαδόν 280 τμ.,έτος κατασκευής το 1975 και απέχει 200μ. από τη θάλασσα και δίπλα στο κέντρο της Ν. Φώκιας. Το ισόγειο αποτελείται από τρία ανεξάρτητα διαμερίσματα συνολικού εμβαδόν 95 τμ. τα οποία λόγω ανατομίας μπορεί να χρησιμοποιηθούν για ιδιοκατοίκηση ή για εκμετάλλευση. Ο δεύτερος και ο τρίτος όροφος διαθέτουν από μια κουζίνα ένα μπάνιο και δύο κρεβατοκάμαρες αντίστοιχα δηλαδή συνολικά τέσσερις. Στον πρώτο όροφο υπάρχει μεγάλο σαλόνι με τζάκι και στον δεύτερο υπέροχη βεράντα 63 τ.μ. με στέγαστρο και τέντα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Η οικία διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου με σώματα νερού και ένα κλιματιστικό στο υπνοδωμάτιο. Άλλο χαρακτηριστικό του ακινήτου είναι ότι βρίσκεται εντός διαμπερούς οικοπέδου με δυνατότητα επιπλέον δόμησης εμβαδού 135 τ.μ. ενώ παράλληλα βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κεντρικούς δρόμους . Στο πίσω μέρος της αυλής υπάρχουν θέσεις στάθμευσης και χώρος με δέντρα. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ Τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης/εντολέας. Για την υπόδειξη του ακινήτου απαιτείται Α.Δ.Τ. ή Α.Φ.Μ.

    Μονοκατοικία
    Επίπεδα: 3
    Θέρμανση: Αυτόνομη πετρέλαιο
    Ενεργειακή Κλάση: Γ
    Έτος Κατασκευής: 1975
    Επιπλωμένο
    Αποθήκη
    Πόρτα Ασφαλείας
    Κήπος
    Χώρος Στάθμευσης
    Βεράντες
    Κλιματισμός
    Τζάκι
    Διαμπερές
    Πρόσοψης
    Επιτ/νται Κατοικίδια
    Συνεργάτης
    Αλεξία Γκιζώτη
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Spot