Μεζονέτα Μουδανιά (Χαλκιδική) 255.000 € 2.040 €/τ.μ.

Κωδικός: 291007-4 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται μεζονέτα τριών επιπέδων στα Μουδανιά Χαλκιδικής 125 τμ.
Ένα πέτρινο σπίτι που εντυπωσιάζει με την ομορφιά του.
Το σπίτι έχει δύο εισόδους και αποτελείται από τρία επίπεδα που επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα. Το σπίτι έχει ιδιωτικό κήπο 700 τ.μ. και περιβάλλεται από ελαιόδεντρα.Ο πρώτος όροφος έχει δύο κρεβατοκάμαρες με ένα μεγάλο κρεβάτι και ένα μονό αντίστοιχα και ένα μπάνιο/wc
.Το ευρύχωρο σαλόνι 50 τ.μ.Έχει τζάκι και στον κάτω όροφο είναι η κουζίνα, ένα ακόμη υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο / wc. Βρίσκεται σε ένα λόφο σε μια ήσυχη, απομονωμένη τοποθεσία. Η υπερυψωμένη θέση του προσφέρει εκπληκτική θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου και στον Όλυμπο.
Είναι χτισμένο με τοπική πέτρα και η κατοικία δένει άψογα με το τοπίο .
Το έτος κατασκευής της είναι το 2004. και η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου.
Διαθέτει ξύλινα κουφώματα και πόρτα ασφαλείας.

Επικοινωνήστε με την ομάδα της Bee-orama για περαιτέρω πληροφορίες.

Υπολογιστής δανείου


255000Μηνιαία δόση:
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.


Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Υπολογίστε το επιτόκιο και τη δόση του δανείου σας


* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Δελίογλου Κωνσταντίνος


Δημοκρατίας 93, 57019
Περαία, Δήμος Θερμαϊκού
Τηλέφωνο: 2392306868
Email: info@bee-orama.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά