Υπολογιστής δανείου
  • 33750.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Μάνθος Κουκουτίνης
    Μάνθος
    Κουκουτίνης

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Φιλελλήνων 2 65403

    Κέντρο, Καβάλα

    Τηλέφωνο: 2511104227

    Email: info@bee-project.gr

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Project
    Επικοινωνία
  • Διαμέρισμα 40 τ.μ.
    Ξάνθη (Ν. Ξάνθης)
    • 40 τ.μ.
    • Δωμάτια 1
    • Μπάνια 1
    • ΙΣ
    45000 1125/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 351001-47
    Από την BEE-PROJECT ΚΑΒΑΛΑΣ, Πωλείται Διαμέρισμα (Θ2) ισογείου ορόφου, σε πενταόροφη οικοδομή, 35,80 τ. μ καθαρά, 48,04 τ. μ μικτά, ένα υπνοδωμάτιο, ενιαίος χώρος σαλόνι-κουζίνα, λουτρό, αποθήκη στο υπόγειο. Μεταξύ άλλων το διαμέρισμα διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση με αυτονομία, ψηφιακό θερμοστάτη, κουφώματα αλουμινίου με διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες, έπιπλο στο λουτρό, πόρτες ξύλινες με σχέδιο, ηλεκτρικούς διακόπτες LEGRAND, συσκευή Boiler, γρανιτικά πλακίδια, ντουλάπα, χωρίς ΦΠΑ αγοράς, κατάλληλο και για επένδυση, διαθέτει ήδη ενοικιαστή.
    Διαμέρισμα
    Επίπεδα: 1
    Θέρμανση: Κεντρική πετρέλαιο
    Ενεργειακή Κλάση: Α+
    Έτος Κατασκευής: 2021
    Επιπλωμένο
    Αποθήκη
    Πόρτα Ασφαλείας
    Ηλιακός Θερμ/νας
    Χώρος Στάθμευσης
    Ενδοδαπέδια Θέρμανση
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Project