Μεζονέτα Συνοικισμός Νόμου 751 (Πανόραμα) 470.000 € 1.343 €/τ.μ.

Κωδικός: 231041002-10689 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Διατίθεται προς πώληση μεζονέτα 350τ.μ.με ανεμπόδιστη θέα στον Θερμαϊκό, ασανσέρ, δύο κλειστές θέσεις στάθμευσης χτισμένη σε οικόπεδο 500τ.μ.
Μπαίνοντας στην κατοικία συναντάμε το πολύ μεγάλο σαλόνι με το τζάκι του, την τραπεζαρία με το όμορφο μπαράκι του, την χωριστή κουζίνα και το wc των επισκεπτών.
Βγαίνοντας στο μπαλκόνι αντικρίζουμε την θέα προς την θάλασσα και το πανέμορφο πράσινο που το περιβάλλει.
Ανεβαίνοντας στο επάνω επίπεδο συναντάμε ένα ακόμα καθιστικό με τζάκι, δύο άνετα υπνοδωμάτια με τις ντουλάπες τους, χωριστή κουζίνα, μπάνιο, αποθήκη (υπάρχει δυνατότητα για δημιουργία τριών δωματίων και βεστιαρίου).
Στην σοφίτα υπάρχουν δύο ακόμα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.
Στο ισόγειο υπάρχει ένα αυτόνομο διαμέρισμα με δική του είσοδο αποτελούμενο από σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, δωμάτιο με μεγάλη ντουλάπα και ένα μπάνιο.
Από το επίπεδο αυτό έχουμε άμεση πρόσβαση στον κήπο της κατοικίας.
Η κατοικία βρίσκεται σε πολύ ωραίο σημείο κοντά σε σχολεία, χώρους πρασίνου και άθλησης και supermarket και στάση λεωφορείου.

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης.

Η εταιρία Bee Panoramic και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας περί μεσιτείας Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α και κατά την υπογραφή του εντύπου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της ταυτότητας και του ΑΦΜ σας.

Υπολογιστής δανείου


470000Μηνιαία δόση:
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.


Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Υπολογίστε το επιτόκιο και τη δόση του δανείου σας


* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Δαβέτη Στέλλα


Λεωφ. Κομνηνών 6, 55236
Πανόραμα, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 34 00 34 / 2310 280 080
Email: info@bee-panoramic.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά