Διαμέρισμα Κάτω Πατήσια (Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών) 60.000 € 1.250 €/τ.μ.

Κωδικός: 210021023-92 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται, φωτεινό διαμέρισμα 1ου ορόφου στη περιοχή των Κάτω Πατησίων (2’ με τα πόδια από τον σταθμό METRO), 60τ.μ., με χώρο υποδοχής, σαλόνι, 1 Υ/Δ, με κουζίνα, μπάνιο και πατάρι και κοινό μπαλκόνι μεταξύ των δύο δωματίων. Τα ακίνητο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έτοιμο να υποδεχθεί τον επόμενο ιδιοκτήτη του. Η πολυκατοικία διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου, η οποία όμως δε λειτουργεί με απόφαση της συνελεύσεως των ιδιοκτητών, καθώς και ασανσέρ.
Πρόκειται για ένα πολύ ζεστό διαμέρισμα στην καρδιά της Αθήνας, ιδανικό για φοιτητές, με εύκολη κι άμεση πρόσβαση στον σταθμό Metro των Κάτω Πατησίων, αλλά και για εκμετάλλευση για βραχυχρόνιες μισθώσεις με πολύ καλή απόδοση και άμεση απόσβεση.

Υπολογιστής δανείου


60000Μηνιαία δόση:
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.


Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Υπολογίστε το επιτόκιο και τη δόση του δανείου σας


* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Γαλάτης Ανδρέας


Εμμανουήλ Μπενάκη 8, 10564
Αθήνα-Κέντρο, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 220 32 32
Email: info@bee-gate.gr


ΓΑΛΑΤΗΣ Ανδρέας, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας. Ο Ανδρέας είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομίας, Διοίκησης & Διαχείρισης Επιχειρήσεων, Πτυχιούχος των Οικονομικών Επιστημών (Maîtrise Sc. Économique) του Πανεπιστημίου Pierre Mendès France de Grenoble, στην Γαλλία. Έχει διατελέσει ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά