Διαμέρισμα Άφυτος (Κασσάνδρα) 112.000 € 1.806 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001050-549 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Στην μαγευτική κοσμική Αθυτος σε ενα πανέμορφο Συγκρότημα πολύ κοντά στο κέντρο με τα λιθόκτιστα δρομάκια την φανταστική παραδοσιακή πλατεία αλλά και το μαγευτικο μπαλκόνι της Αθυτου ,πωλείται διαμέρισμα 1ου ορόφου.
Αποτελείται από 2 δωμάτια ύπνου με ξεχωριστο μπαλκόνι έκαστο, ένα ανετο σαλόνι φωτεινο με ενα ακόμη εξτρά μπαλκόνι και μια εργονομικά άψογη και λειτουργικά δομημένη κουζίνα.
Φυσικά ενα ανετο μπάνιο με μπανιέρα.
Τ ο ακίνητο πωλείται επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ολες τις ηλεκτρικές συσκευές , έτοιμο για να στεγάσει τις οικογενειακές σας διακοπές.
Είναι ένα από τα ΑΚΙΝΗΤΑ που μαγεύουν από την Πρώτη επίσκεψη!
Είναι φυσικά και ακίνητα που μπορούν να εκμεταλλευτούν και για τουριστική χρήση με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μεγάλο μίσθωμα!!Οι εικόνες θα μιλήσουν από μόνες τους!
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη
διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ.

Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.

Υπολογιστής δανείου


112000Μηνιαία δόση:
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.


Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Υπολογίστε το επιτόκιο και τη δόση του δανείου σας


* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Θεοδοσίου Θεόδωρος


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά