Μονοκατοικία Εξοχή (Χορτιάτης) 200.000 € 758 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071017-1099 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΞΟΧΗ ΧΟΡΤΙΑΤΗ, μέσα στο χωριό, εξαιρετική μεζονέτα 4ων επιπέδων 264ων τ. μέτρων, κατασκευασμένη με ακριβά, καλόγουστα διαχρονικά υλικά, ιδιωτικής κατασκευής.

Με καταπράσινη θέα στο απέραντο τοπίο της εξοχής, απ ολα τα δωμάτια, αποθηκευτικούς χώρους και λειτουργική διαρρύθμιση, η κατοικία αποτελεί ιδανική λύση για πολυμελή οικογένεια η οποία αναζητά την ηρεμία μόλις 15 λεπτά απο τη πόλη μας.

Το ακίνητο αναπτύσσεται σε 4 επίπεδα.

Το 60 τ.μέτρων υπόγειο, καθαρά αποθηκευτικός χώρος, φιλοξενεί τους 2 λέβητες αερίου και πετρελαίου.

Το ανώγειο των 68 τ.μέτρων, αποτελεί ιδανικό χώρο καθιστικού, ημιξεχωριστής κουζίνας και wc. Όλα τα εξωτερικά κουφώματα "βλέπουν", σε πληθωρικά τετραγωνισμένα μπαλκόνια με τέντες όπου απαιτούνται.

Το 2ο επίπεδο των 68 τ. μέτρων φιλοξενεί τα 3 ευμεγέθη υπνοδωμάτια, όλα με ολοτοίχιες ντουλάπες, μπαλκόνια με θέα και το λουτρό.

Η 68 τ. μέτρων σοφίτα, αποτελεί αυτόνομο υ/δωμάτιο με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, και δικό της wc.

Όλα τα δάπεδα στους ιδιωτικούς και κοινόχρηστους χώρους καθώς και στο κλιμακοστάσιο, είναι καλυμμένα με εξαιρετικής ποιότητας ξύλο δρυός , ενώ το δάπεδο της σοφίτας, με ξύλο οξιάς.

Αντιολισθητικά και αντιπαγωτικά πλακάκια Beleroy Boch, σε όλες τις βεράντες, κουφώματα αλουμινίου σε καφέ απόχρωση, σώματα καλοριφέρ Brugman από χυτοσίδηρο το οποίο συγκρατεί τη θερμότητα τουλάχιστο 2 ώρες μετά το σβήσιμο του καυστήρα, γαλλικό κρεμαστό τζάκι bax focus, πιεστικό μηχάνημα, καυστήρα πετρελαίου buderus, καυστήρα αερίου , αντικεραυνικό, αντιηλεκτροπληξιακό, ηλιακός θερμοσίφωνας, 4 αιρ κοντίσιον, αντικουνουπικές σίτες, σύστημα συναγερμού.

Αξίζει επίσκεψης!


Υπολογιστής δανείου


200000Μηνιαία δόση:
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.


Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Υπολογίστε το επιτόκιο και τη δόση του δανείου σας


* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Τσάλη Σίσσυ


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά