Υπολογιστής δανείου
  • 240000.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Όλγα Γεωργούση
    Όλγα
    Γεωργούση

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Καρακάση 52 54644

    Ανατολική, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 98 98 70

    Email: info@bee-one.gr Ο Επαγγελματίας Σύμβουλος Ακινήτων είναι σήμερα ο απαραίτητος διαμεσολαβητής σας στις αγοραπωλησίες και μισθώσεις ακινήτων, αν αυτό επιθυμείτε να γίνει σωστά και γρήγορα.  • Επειδή η κατοικία είναι μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις της ζωής σας.  • Επειδή η επιλογή του χώρου όπου θα στήσετε την επιχείρησή σας είναι συνάρτηση της επιτυχίας σας στον επαγγελματικό τομέα.  • Επειδή ζούμε στην εποχ...

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee One
    Επικοινωνία
  • Διαμέρισμα 191 τ.μ.
    Κάτω Τούμπα (Τούμπα)
    • 191 τ.μ.
    • Δωμάτια 4
    • Μπάνια 2
    • 1ος
    320000 1675/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 231071002-584
    ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ, ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ αποκλειστικά από την Bee realestate, σπάνιο οροφοδιαμέρισμα 191τ.μ. μικτών και 157τ.μ. καθαρών σε οικοδομή μετασεισμική, αποπερατωθείσα το 1984. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο ψηλό όροφο, πάνω από καταστήματα, και λόγω θέσης σε μία από τις οδούς με μεγάλο πλάτος και προκήπια και από τι δύο πλευρές είναι ιδιαίτερα φωτεινό και ευχάριστο. Αποτελείται από μεγάλη σαλονοτραπεζαρία, χωριστή κουζίνα, 4 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα master με δικό του λουτρό, άλλο ένα κύριο λουτρό, WC επισκεπτών και αποθήκη εντός του διαμερίσματος. Το διαμέρισμα επίσης όπως είναι διαμπερές, διαθέτει μπαλκόνια σε όλους τους χώρου. Θα πρέπει να σημειωθεί πως παρόλο που χρήζει κάποιας ανακαίνισης λόγω της παρέλευσης αρκετών ετών από την κατασκευή του, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, αφού η κατασκευή του είχε γίνει με ιδιαίτερη επιμέλεια και πολυτελή υλικά. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι βρίσκεται σε μια γειτονιά με πλήρως οργανωμένη τοπική αγορά, σχολεία και με πολύ εύκολη πρόσβαση στο κέντρο. Ιδανικό σπίτι για μεγάλη οικογένεια, σε πολύ καλή γειτονιά. Υπάρχει η δυνατότητα διαχωρισμού σε δύο άνετα διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι διαθέτει δύο εισόδους από το κλιμακοστάσιο και ότι η οικοδομή διαθέτει ασανσέρ. Τέλος, ενώ η θέρμανση είναι με θερμοσυσσώρευση, υπάρχει φυσικά η δυνατότητα εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και ραντεβού υπόδειξης, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα.
    Διαμέρισμα
    Επίπεδα: 1
    Θέρμανση: Θερμοσυσσωρευτές
    Ενεργειακή Κλάση: H
    Έτος Κατασκευής: 1984
    Αποθήκη
    Πόρτα Ασφαλείας
    Ασανσέρ
    Βεράντες
    Διαμπερές
    Πρόσοψης
    Επιτ/νται Κατοικίδια
    Συνεργάτης
    Όλγα Γεωργούση Όλγα Γεωργούση
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee One