Διαμέρισμα Κέντρο (Δράμα) 77.000 € 602 €/τ.μ.

Κωδικός: 361001-230 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα 128 τ.μ. στο κέντρο της Δράμας.

Βρίσκεται στον 4ο όροφο καλοδιατηρημένης οικοδομής του 1977.

Το διαμέρισμα αποτελείται από μεγάλη σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια (το ένα μάλιστα πολύ μεγάλο), μπάνιο και αποθήκη.

Τα εξωτερικά κουφώματα είναι συνθετικά, διπλής υάλωσης, το πάτωμα είναι επενδεδυμένο με πλακάκι, έχει πόρτα ασφαλείας και το μπάνιο έχει ανακαινιστεί προ δεκαετίας.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα με νότιο προσανατολισμό, φωτεινό, με τέντες, διαμπερές σε καλή κατάσταση.

Στο ισόγειο της οικοδομής υπάρχει πυλωτή και ανοιχτός χώρος στάθμευσης.

Στο διαμέρισμα υπάρχει η δυνατότητα να γίνει και τρίτο υπνοδωμάτιο καθώς και εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης. Η περιοχή είναι από τις πρώτες που θα διατεθεί το αέριο.

Καταλήγοντας, πωλείται ένα μεγάλο διαμέρισμα, τρία λεπτά από τη πλατεία της πόλης, σε καλή κατάσταση, με θέση στάθμευσης και σε λογική τιμή.

Bee Value real estate.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε άμεσα πληροφορίες για νέες ευκαιρίες ακινήτων στείλετε το αίτημά σας στο mail η επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε το ταχύτερο δυνατόν το ακίνητο που αναζητάτε.

Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού εξασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών πάντα σύμφωνα με ισχύουσα νομοθεσία.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α

Υπολογιστής δανείου


77000Μηνιαία δόση:
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.


Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Υπολογίστε το επιτόκιο και τη δόση του δανείου σας


* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Σκουλίδης Αντώνης


Εθνικής Επαναστάσεως 10, 66100
Κέντρο, Δράμα
Τηλέφωνο: 25210 35110
Email: info@bee-value.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά