Διαμέρισμα Ιστορικό Κέντρο (Κέντρο Θεσσαλονίκης) 163.000 € 1.164 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001039-496 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οροφοδιαμέρισμα 140 τ.μ., 4ου ορόφου.

Βρίσκεται σε κεντρική γειτονιά στην περιοχή του παλιού Δημαρχείου, δίπλα σε αγορά και μέσα μεταφοράς.

Το διαμέρισμα είναι νοτιοανατολικού προσανατολισμού, ηλιόλουστο και διαμπερές. Έχει τρία "μάτια" στην πρόσοψη και τρία στον ακάλυπτο, ενώ η διαρρύθμισή του επιτρέπει το διαχωρισμό σε δύο διαμπερή διαμερίσματα προσόψεως, των δύο υπνοδωματίων το καθένα, ή και σε τρεις γκαρσονιέρες.

Όλοι οι χώροι του είναι άνετοι και φωτεινοί. Στην είσοδο του σπιτιού μάς υποδέχεται ο προθάλαμος και στη συνέχεια ένα πολύ ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι. Ένα δωμάτιο σε άμεση επικοινωνία με το σαλόνι μπορεί να ενωθεί με αυτό. Τα άλλα δύο δωμάτια βλέπουν στο πίσω μέρος, όπως επίσης και η άνετη κουζίνα. Τέλος υπάρχουν μια αποθήκη, ένα πολύ μεγάλο μπάνιο με πατάρι και ένα WC.

Το διαμέρισμα έχει ατομική θέρμανση αερίου και συνθετικά κουφώματα. Χρειάζεται παρεμβάσεις και επισκευές, όμως έχει τεράστιες δυνατότητες. Μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική κατοικία για μία μεγάλη οικογένεια ή μια επενδυτική επιλογή εάν διαχωριστεί σε μικρότερα διαμερίσματα.

Υπολογιστής δανείου


163000Μηνιαία δόση:
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.


Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Υπολογίστε το επιτόκιο και τη δόση του δανείου σας


* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Γεωργιάδης Άγγελος


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Ονομάζομαι Άγγελος Γεωργιάδης και, ύστερα από ενασχόληση στους κλάδους της παραγωγής και των υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα, το 2013 εντάχθηκα στην οικογένεια της Bee real estate, μίας εταιρίας με όραμα για τις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες. Δραστηριοποιούμαι ως ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά