BeeOne 1033
BeeOne
1033

Στοιχεία Διεύθυνσης:
Καρακάση 52 54644

Ανατολική, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 98 98 70

Email: info@bee-one.gr

Γνωρίστε περισσότερα

Bee One
Επικοινωνία
  • Ξενοδοχείο 960 τ.μ.
    Νικήτη (Σιθωνία)
    • 960 τ.μ.
    • Δωμάτια 20
    • Μπάνια 20
    • ΙΣ
    1650000 1718/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 231071033-413

    ΠΩΛΕΙΤΑΙ αριστη και πλήρως ανακαινισμένη - εξοπλισμένη ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ 4 αστέρων (άδεια ΕΟΤ /ενοικιαζόμενα διαμερίσματα) 21 καταλυμάτων στη ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΙΚΗΤΗΣ στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

    Ένα εξαιρετικό και πολυτελέστατο ακίνητο εντός σχεδίου πόλης, σε απόσταση 150 περίπου μέτρων από την παραλία και πολύ κοντά στα εμπορικά - τουριστικά σημεία και στέκια του οικισμού.

    Αναπτύσσεται σε μεγάλο γωνιακό διαμπερές οικόπεδο 963 τμ, ,σε κομβικό αλλά και ήσυχο σημείο της παραλιακής ζώνης, με πολλές εναλλακτικές επιλογές σ εστιατόρια, ταβέρνες και σούπερ μάρκετ, σε κοντινή απόσταση.

    Καταπράσινος κήπος με γκαζόν, ελιές, καλλωπιστικά και βραχόκηπους και παιδική χαρά, περιβάλλει το συγκρότημα κι έχει πρόσβαση από κάθε κατάλυμα.

    Αποτελείται από 19 ενοικιαζόμενα διαμερίσματα , 2 διαμερίσματα προσωπικού, διαμορφωμένο κοινόχρηστο roof garden με μοναδική θέα σε όλη την Νικήτη και τον Τορωναίο κόλπο , χώρους προβολών, ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, γυμναστήριο, παιδική χαρά, laundry rooms, χώρους στάθμευσης, κοινόχρηστα μπάρμπεκιου, καφέ - μπαρ, reception, κλπ.

    Στα 19 προσφερόμενα διαμερίσματα που είναι πλήρως και πολυτελώς επιπλωμένα - εξοπλισμένα και που όλα βλέπουν στον καταπράσινο κήπο και πολλά έχουν θέα θάλασσα, θα συναντήσουμε :                                                                                   

    • 10 Studios των 2 -3 ατόμων (18-23 τμ)                                           
    • 7 Apartments των 4 ατόμων (32-36 τμ)                                           
    • 2 Suites των 6 ατόμων ( 45-50 τμ)                                                   
    • 2 μεγάλα δωμάτια προσωπικού.                                             

    Όλα τα διαμερίσματα έχουν έξοδο σε βεράντα (μπαλκόνι ή κήπο), έχουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πολυτελή επίπλωση και ανατομικά στρώματα, κλιματισμό, μπάνιο με καμπίνα, συνεχές ζεστό νερό, ελεύθερο ιντερνέτ, flat TV, κλπ. Στο συγκρότημα προσφέρεται επίσης υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων και αυτοκινήτων και εξυπηρέτηση οργανωμένων εκδρομών.

    Ένα εξαιρετικό resort στην Παραλία ΝΙΚΗΤΗΣ, σε ΑΡΙΣΤΗ και ΠΟΛΥΤΕΛΗ κατάσταση που δεν χρειάζεται απολύτως καμία παρέμβαση και έχει για στολίδι του την καλύτερη βαθμολογία (κατα μέσο όρο 9 στα 10) σε όλες τις πλατφόρμες κρατήσεων και σχολίων.

    Απόλυτα υγιής και ασφαλής επιχείρηση με πολύ καλή κερδοφορία και αυξημένο ρεύμα επαναλαμβανόμενης επισκεψιμότητας, αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική πρόταση value for money στην μαγευτική ΣΙΘΩΝΙΑ.

    Μισθωμένο για την επόμενη τετραετία σε επώνυμη εταιρεία διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων με guarantee συμβόλαιο και υψηλή απόδοση της τάξεως του 5,5%.

    Σε πολύ κοντινή απόσταση απ όλες τις βραβευμένες ακτές ... Καστρί, Άγιο Ιωάννη, Λιμανάκια Καρρά, Πλατανίτσι, Καλαμίτσι .. κλπ, αλλά και σχετικά κοντά για επισκέψεις στην πανέμορφη Κασσάνδρα, απέχει 89 χλμ. από το αεροδρόμιο και περίπου 100 χλμ από την Θεσσαλονίκη.

    Σημειώστε πως αυτό το συγκρότημα είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών με προορισμό Νικήτη σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια παραθεριστών και η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια  που την βαθμολόγησαν με 9,2 για ταξίδι δύο ατόμων στην Χαλκιδική.

    Συμπληρωματικά υπάρχει η δυνατότητα πρόσθετης αγοράς 3 μεζονετών των 2 επιπέδων και 70 τμ η κάθε μια και 1 ισόγειου διαμερίσματος 45 τμ, σε σχετικά κοντινή απόσταση και όλα τους πλήρως και πολυτελώς επιπλωμένα - εξοπλισμένα, για να λειτουργήσουν είτε ανεξάρτητα είτε επικουρικά με την παραπάνω μονάδα.     

    Η αρχική και συζητήσιμη τιμή πώλησης όλων μαζί είναι: 2.100.000 € (περιλαμβάνει: Ξενοδοχειακή μονάδα + 3 μεζονέτες + 1 ισόγειο διαμέρισμα). 

    Μια απόλυτα value for money / bargain πρόταση  πώλησης, σύγχρονων τουριστικών καταλυμάτων, στο πιο δημοφιλές Tourist Resort στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

    Ξενοδοχείο
    Επίπεδα: 3
    Θέρμανση: Κλιματισμός
    Ενεργειακή Κλάση: Δ
    Έτος Κατασκευής: 2015
    Επιπλωμένο
    Αποθήκη
    Πόρτα Ασφαλείας
    Συναγερμός
    Κήπος
    Ηλιακός Θερμ/νας
    Χώρος Στάθμευσης
    Βεράντες
    Κλιματισμός
    Διαμπερές
    Επενδυτικό
    Πρόσοψης
    Ψευδοροφή
    Συνεργάτης
    BeeOne 1033 BeeOne 1033
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee One