Διαμέρισμα Νέα Κυψέλη (Κυψέλη) 41.000 € 854 €/τ.μ.

Κωδικός: 210021022-23 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται ισόγειο (υπερυψωμένο) διαμέρισμα στην Κυψέλη.

Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε μερικώς το 2018 με κουφώματα αλουμινίου και διπλά τζάμια και διαθέτει πόρτα ασφαλείας.

Έχει ένα πολυ άνετο υπνοδωμάτιο, σαλόνι και μεγάλο χωλ, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο και μια άνετη βεραντούλα που βλέπει στον ακάλυπτο κήπο της πολυκατοικίας. Επίσης υπάρχει πατάρι πάνω από το μπάνιο.
τιμή/ τμ 847€Υπολογιστής δανείου


41000Μηνιαία δόση:
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.


Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Υπολογίστε το επιτόκιο και τη δόση του δανείου σας


* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Λώλης Αναστάσιος


Εμμανουήλ Μπενάκη 8, 10564
Αθήνα-Κέντρο, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 220 32 32
Email: info@bee-gate.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά