Διαμέρισμα Κέντρο (Νέος Κόσμος) 171.500 € 1.750 €/τ.μ.

Κωδικός: 210021025-1086 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το γραφείο μας, διαμέρισμα 2ου ορόφου εμβαδού Ε=98 τμ με έτος κατασκευής το 1975 και χρονολογία ανακαίνισης το 2019.

Αποτελείται από δύο ευρύχωρα και φωτεινά υπνοδωμάτια, από ένα μεγάλο καθιστικό, από μία πλήρως ανακαινισμένη κουζίνα με καινούρια ντουλάπια και λειτουργική διαρρύθμιση, από ένα μεγάλο μπάνιο - w.c. με εσωτερικό πατάρι, από ένα ευφάνταστο χωλ με αποθηκευτικούς χώρους επενδυμένους με καθρέπτες δίνοντας έτσι μία μοντέρνα νότα στο χώρο.

Έχει γίνει πλήρη ανακαίνιση στον ηλεκτρολογικό και υδραυλικό εξοπλισμό, το δάπεδο έχει συνδυαστεί αρμονικά με ξύλο και πλακάκι, όπου στο ξύλινο δάπεδο υπάρχει ειδικός επιδαπέδιος εξαερισμός, προς αποφυγήν δημιουργίας υγρασίας, η θέρμανση είναι κεντρική πετρελαίου με αναμονές για φυσικό αέριο, τα κουφώματα αλουμινίου, υπάρχει μεγάλο περιμετρικό μπαλκόνι με τέντες εμβαδού Ε=30 τμ, υπάρχουν δύο κλιματιστικά.

Επιπλέον, διαθέτει άνετο ασανσέρ, μία θέση στάθμευσης Ε=10 τμ , τα κοινόχρηστα είναι γύρω στα 20 €/μήνα, επιτρέπονται τα κατοικίδια. Το διαμέρισμα είναι ενοικιασμένο με 600€ / μήνα για δύο έτη.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό και καλόγουστο διαμέρισμα, φωτεινό, διαμπερές, ψηλοτάβανο, με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες κάθε σύγχρονης οικογένειας.

Βρίσκεται σε πολύ ΚΕΝΤΡΙΚΟ σημείο στο Νέο Κόσμο, κοντά στην αγορά, σε σχολεία, σε Νοσοκομεία, απέχει ΜΟΛΙΣ 4' από τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ ''Νέος Κόσμος'' και ''Συγγρού-Φιξ'' και μόλις 15' από τη ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ και ΙΣΤΟΡΙΚΗ Ακρόπολη.


Υπολογιστής δανείου


171500Μηνιαία δόση:
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.


Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Υπολογίστε το επιτόκιο και τη δόση του δανείου σας


* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Νάκη Ζωή


Εμμανουήλ Μπενάκη 8, 10564
Αθήνα-Κέντρο, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 220 32 32
Email: info@bee-gate.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά