Γραφείο Άνω Κυψέλη - Ευελπίδων (Κυψέλη) 750 € 15 €/τ.μ.

Κωδικός: 301001-2024 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

(301001-2024)
Δείτε την τρισδιάστατη περιήγηση στους χώρους του ακινήτου!
Κυψέλη, πλησίον Ευελπίδων
Ενοικιάζεται διαμέρισμα πλήρως διαμορφωμένο εξ αρχής ως οδοντιατρείο, πλήρως εξοπλισμένο, συνολικής επιφάνειας 50,60τ.μ., στον 1ο όροφο 6όροφης οικοδομής του 1999 που διαμορφώνεται σε ευρύχωρο και φωτεινό χώρο υποδοχής, χώρο γραμματείας, εξεταστήριο με πλήρη και πολυτελή εξοπλισμό, μπάνιο με ντουζιέρα και τουαλέτα με αυτόματο σύστημα καθαρισμού, κουζινάκι και μπαλκόνι στην πίσω όψη της πολυκατοικίας. Το ακίνητο διαθέτει θέρμανση αυτόνομη με φυσικό αέριο σε καλή λειτουργία, θέση στάθμευσης στην πιλοτή και αποθήκη 3,4τμ στο υπόγειο. Η πολυτελής κατασκευή του ακινήτου, που σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από αρχιτέκτονα από κατασκευής του, είναι ένα διαμπερές διαμέρισμα με πόρτα ασφαλείας, κλιματιστικά σε όλους τους χώρους, κήπο στην πιλοτή, ασανσέρ σύγχρονης τεχνολογίας με ευρύ άνοιγμα, υποδομή για σύστημα συναγερμού, ψευδοροφή με κρυφό φωτισμό και διαχωριστικά με κρύσταλλο, ξύλο και γυψοσανίδες.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Κατεχάκη Αγγελική Ειρήνη


Κόνωνος 22, 11634
Παγκράτι, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2111820301
Email: info@bee-live.gr


Η Bee Live Real Estate, μέλος του κτηματομεσιτικού δικτύου της Bee real estate με παρουσία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ιδρύθηκε πριν λίγο καιρό για να εξυπηρετήσει όσους ζουν στην Αθήνα ή επιθυμούν να επενδύσουν σε ένα ακίνητο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Η ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά