Vend teknik Tagarades (Thermi) 2.600.000 € 413 €/m.k.

Kodi : 231071033-386 Ruajtur
Udhëzime: Zgjidh katrorin dhe formuloni zonat në hartë që të shikoni prona të ngjashme zgjidhni dorën që të zhvendoseni në hartë i të shikoni informacione të nje zone që ju intereson
Printim Facebook

Tagarades (Thermi)Në shitje, Pronë profesionale (Vend teknik), 1998, 2 Dhoma, 6300m.k., Kati: 0, Shtresa : 2, Banja : 1, Naftë personale, Ndërtim modern, I ajrosur, Portë e siguruar, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje Mali, Pamje Parku, Pamje e hapur, Boiler, Qilar, Ajër i kondicionuar, Vend parkimi, Oborr, AshensorKarakasi 52, 54644
Anatoliki, Thessaloniki
Telefon: 2310 98 98 70
email: info@bee-one.gr


Mësoni më tepër

Kontakti

të gjitha fushat janë të detyrueshme