Υπολογιστής δανείου
  • 807300.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Νίκος Δήμας
    Νίκος
    Δήμας

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Μιχαλακοπούλου 4 115 28

    Κέντρο, Αθήνα

    Τηλέφωνο: 210 7257561

    Email: info@bee-capital.gr ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΣ Senior Real Estate Consultant ΑΙΑ Appraiser Mob. +30 697 4933013 *** Ο Νίκος έχει βραβευτεί 3 φορές για τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας. Είναι ένας απο τους πιό έμπειρους συμβούλους υπηρεσιών Real Estate της ελληνικής αγοράς. Προσεγγίζει τα ακίνητα ολιστικά, ως πηγή πλούτου και ευημερίας για όσους αγοράζουν, πωλούν ή εκμεταλλεύονται ακίνητα. ​Ε​ίναι πιστοποιημένος εκ...

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Capital
    Επικοινωνία
  • Διαμέρισμα 138 τ.μ.
    Καβούρι (Βουλιαγμένη)
    • 138 τ.μ.
    • Δωμάτια 2
    • Μπάνια 1
    • 2ος
    1076400 7800/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 210031010-663

    ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ!!!   SOLD!!!   VENDU!!!   VERKAUFT!!!   VENDUTO!!!   卖!!!   נמכר!!!

    ΚΑΒΟΥΡΙ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΠΟΥΛΗΘΗΚΕ!!! Πωλείται πολυτελές ρετιρέ διαμέρισμα 138 τ.μ., 2ου ορόφου, σε οικόπεδο 1.007 τ.μ., με 2 υπνοδωμάτια (το 1 master), σαλοτραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Διαθέτει βεράντα 34 τ.μ., αποθήκη, parking, εξωτερικό χώρο 38 τ.μ. και bbq στην ταράτσα (70 τ.μ.). Το ακίνητο βρίσκεται σε μια μοναδική περιοχή κοντά στη θάλασσα και μόλις 3 λεπτά από το ξενοδοχείο ASTIR PALACE στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Η περιοχή θεωρείται ως μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής. Ακόμα, οριζόμενη ως "μεγαλύτερη Αθήνα", οι πλαγιές με τα φοινικόδεντρα και τις ειδυλλιακές παραλίες της κυριαρχούν σε ένα μοναδικό κομμάτι μεσογειακών ακτών - αστικές ακτές που γεμίζουν με χαλαρή κομψότητα, μια ιστορία τζετ σετ και μια αίσθηση να περάσετε ποιοτικό χρόνο σε ένα ελληνικό νησί. Η Αθηναϊκή Ριβιέρα προσφέρει πολλά αξιοθέατα, πολιτιστικούς χώρους, εμπορικές περιοχές και ευκαιρίες για ημερήσιες εκδρομές. *ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Προσφέρουμε εξαιρετικά προγράμματα χρηματοδότησης για όλα τα ακίνητα χαρτοφυλακίου μας. **Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Φ.Μ. σας.

    Διαμέρισμα
    Επίπεδα: 1
    Θέρμανση: Κλιματισμός
    Ενεργειακή Κλάση: Α+
    Έτος Κατασκευής: 2020
    Ρετιρέ
    Αποθήκη
    Πόρτα Ασφαλείας
    Ασανσέρ
    Κήπος
    Ηλιακός Θερμ/νας
    Χώρος Στάθμευσης
    Βεράντες
    Κλιματισμός
    Τζάκι
    Διαμπερές
    Πρόσοψης
    Συνεργάτης
    Νίκος Δήμας Νίκος Δήμας
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Capital