Υπολογιστής δανείου
  • 65250.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Θεόδωρος Θεοδοσίου
    Θεόδωρος
    Θεοδοσίου

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Μητροπόλεως 20 546 24

    Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 26 00 03

    Email: info@bee-spot.gr

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Spot
    Επικοινωνία
  • Μονοκατοικία 160 τ.μ.
    Ταξιάρχης (Πολύγυρος)
    • 160 τ.μ.
    • Δωμάτια 5
    • Μπάνια 2
    • ΙΣ
    87000 543/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 231001050-471
    Πωλείται, κατοικία στη περιοχή -Πολύγυρος , 160τ.μ., στο ισόγειο, σε 2 επίπεδα, με 2 μπάνια, θέρμανση αυτόνομη πετρελαίου, διαμπερές, Θέα σε Παραλία/Θάλασσα, θέα στο Βουνό, σε ανοιχτωσιά, με τζάκι, αποθήκη, με χώρο στάθμευσης, έχει κήπο, έχει βεράντες, είναι γωνιακό, επιτρέπονται κατοικίδια. Στον πανέμορφο ορεινό Ταξιάρχη μέσα στην καρδιά του Χολομώντα ,το χωριό των Χριστουγέννων, με τα πέτρινα παραδοσιακά σπίτια και τα στενά δρομάκια(καλντερίμια) ,πωλείται αυτόνομη πετρόκτιστη κατοικία Μ ε μαγευτική θέα στα δυο πόδια της Χαλκιδικής αλλά και του επιβλητικού Αθωνα ! Αποτελείται από δυο ανεξάρτητα σπίτια 80 τ.μ έκαστο . Στο ισόγειο υπάρχουν 2 δωμάτια κουζίνα μπάνιο και άμεση πρόσβαση στην αυλή .Στον όροφο υπάρχουν 3 δωμάτια χολ κουζίνα και μπάνιο. Η έξοδος στο μπαλόνι μαγεύει με την πανοραμική θέα! Το ακίνητο είναι ένας ιδανικού τύπου προορισμός για χειμερινές αποδράσεις καλοκαιρινές διακοπές ,αλλά φυσικά και για ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ εκμετάλλευση ,μιας και ο Ταξιάρχης είναι πλέον 12μηνος προορισμός! Βρίσκετε πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία με τα ταβερνάκια τα ουζερί και την πανέμορφη εκκλησία!ι . Υπάρχει θέση στάθμευσης μέσα στην αυλή , που είναι πολύ σημαντικό! Το ακίνητο χρίζει ανακαίνισης και μπορεί να γίνει ένα φανταστικό σπίτι! ( ήταν κατοικήσιμο μέχρι το καλοκαίρι του 2020!) Είναι φυσικά και ακίνητα που μπορούν να εκμεταλλευτούν και για τουριστική χρήση με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μεγάλο μίσθωμα!!Οι εικόνες θα μιλήσουν από μόνες τους! Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.
    Μονοκατοικία
    Επίπεδα: 2
    Θέρμανση: Αυτόνομη πετρέλαιο
    Έτος Κατασκευής: 1970
    Αποθήκη
    Κήπος
    Χώρος Στάθμευσης
    Βεράντες
    Τζάκι
    Διαμπερές
    Επιτ/νται Κατοικίδια
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Spot