Διαμέρισμα Πλατεία Μαβίλη (Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο) 340.000 € 2.394 €/τ.μ.

Κωδικός: 301001-1058 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

(301001-1058)
Δείτε την τρισδιάστατη περιήγηση στο χώρο του ακινήτου!

Πωλείται αποκλειστικά από την Bee real estate!
Πλατεία Μαβίλη, Αμπελόκηποι

Ρετιρέ διαμέρισμα 6ου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 142τμ με επιπλέον σχεδόν 50τμ σε βεράντα εμπρός και μπαλκόνι πίσω. Το ακίνητο βρίσκεται σε νεοκλασική πολυκατοικία με κυρίως επαγγελματικές χρήσεις, πολύ κοντά στην Πλατεία Μαβίλη και τον Πύργο Αθηνών καθώς και σε όλα τα μεγάλα νοσοκομεία της περιοχής της Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας και της Λεωφ. Αλεξάνδρας, κατασκευής 1953

Το διαμέρισμα έχει υποστεί μερική ανακαίνιση το 2000 κατά την οποία ενοποιήθηκε το δωμάτιο υπηρεσίας με την κουζίνα και διαμορφώθηκε ξεχωριστός χώρος πλυντηρίου δίπλα και ανανεώθηκαν κάποια από τα αρχικά ξύλινα κουφώματα με νέου τύπου συρόμενα με διπλά τζάμια.

Η πολυκατοικία διαθέτει κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο, αλλά δεν χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια, και το διαμέρισμα χρησιμοποιεί κλιματιστικά για ψύξη-θέρμανση.

Οι άνετοι χώροι του αρχοντικού διαμερίσματος προσφέρουν δύο πολύ μεγάλα και φωτεινά υπνοδωμάτια στο πίσω μέρος του κτιρίου με θέα σε πράσινο και τον Υμηττό, έναν πολύ μεγάλο χώρο υποδοχής με βεστιάριο και WC για τους καλεσμένους, άνετη και φωτεινή σαλοτραπεζαρία με πρόσβαση στην μεγάλη βεράντα εμπρός με θέα προς τον Υμηττό, διάδρομο με αποθηκευτικούς χώρους και προεγκατάσταση τζακιού.

Το διαμέρισμα χρήζει ανακαίνισης και είναι κατάλληλο τόσο για οικιστική όσο και για επαγγελματική χρήση.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Κατεχάκη Αγγελική Ειρήνη


Κόνωνος 22, 11634
Παγκράτι, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2111820301
Email: info@bee-live.gr


Η Bee Live Real Estate, μέλος του κτηματομεσιτικού δικτύου της Bee real estate με παρουσία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ιδρύθηκε πριν λίγο καιρό για να εξυπηρετήσει όσους ζουν στην Αθήνα ή επιθυμούν να επενδύσουν σε ένα ακίνητο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Η ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά