Γκαρσονιέρα Παναγία Φανερωμένη (Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη) 45.000 € 750 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001044-197 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Κατ' αποκλειστικότητα ΠΩΛΕΙΤΑΙ γωνιακό Διαμέρισμα πρόσοψης με ΘΕΑ ΑΝΟΙΧΤΩΣΙΑ, ΠΑΡΚΟ και τα ΔΥΤΙΚΑ ΤΕΙΧΗ της πόλης, σε καλή κατάσταση στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης στη Θεσσαλονίκη, έτος κατασκευής 1965. Έχει εμβαδό 60τ.μ. μεικτά (54τ.μ. καθαρά) και βρίσκεται στον 1ο όροφο (4μ. ύψος, πάνω από κατάστημα).

Το Διαμέρισμα αποτελείται από:
- χολ
- σαλόνι
- χώρο τραπεζαρίας
- κουζίνα
- 1 υπνοδωμάτιο
- μπάνιο με μπανιέρα και παράθυρο και
- μπαλκόνι σε όλους τους χώρους

Διαθέτει θέρμανση με θερμοσυσσωρευτές. Δύναται η τοποθέτηση ατομικού αερίου. Επίσης, διαθέτει πόρτα ασφαλείας, συνθετικά κουφώματα με διπλή υάλωση, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, χολ και το υπνοδωμάτιο (από κάτω υπάρχει ξύλινο δάπεδο) και πλακάκι στην κουζίνα και το μπάνιο, καθώς και μεταλλική τέντα.

Η τοποθεσία είναι ιδανική, διότι βρίσκεται πολύ κοντά σε Super Market, Συγκοινωνίες, Δημόσιες Υπηρεσίες και Αθλητικό Κέντρο και μπροστά σε πάρκο και τα Δυτικά Τείχη της πόλης.

Ο χώρος αξίζει επισκέψεως.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ακίνητο σε καλή κατάσταση, που μπορεί να φιλοξενήσει ένα ζευγάρι, ένα άτομο ή κάποιο φοιτητή που σπουδάζει στην πόλη ή στα ΤΕΙ της Σίνδου, σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία και σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, που προσφέρεται και ως επενδυτική πρόταση.

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ.

Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.

Bee Real Estate

Τζιαμπάζης Μιχάλης


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Ονομάζομαι ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΙΑΜΠΑΖΗΣ και είμαι σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, μέλος της Bee real estate. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1988 και είμαι διπλωματούχος ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Α.Π.Θ. (2010) με μεταπτυχιακές σπουδές στον ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Α.Π.Θ. ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά