Υπολογιστής δανείου
  • 120000.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Απόστολος Μέλισσας
    Απόστολος
    Μέλισσας

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Ίωνος Δραγούμη (με Πάικου γωνία) 35 546 25

    Κέντρο, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 222 905

    Email: info@bee-executive.gr Ονομάζομαι Απόστολος Μέλισσας έχω τελειώσει ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων και έχω εργαστεί πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι για 2 χρόνια στην τεχνική υπηρεσία στο Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος. Τα τελευταία εφτά χρόνια ασχολούμαι με το Real Estate ενώ από το 2018 έχω δημιουργήσει τεχνική εταιρεία που ασχολείται με το κομμάτι των ανακαινίσεων ακινήτων.

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Executive
    Επικοινωνία
  • Διαμέρισμα 80 τ.μ.
    Άγιος Δημήτριος (Κέντρο Θεσσαλονίκης)
    • 80 τ.μ.
    • Δωμάτια 2
    • Μπάνια 1
    • 1ος
    160000 2000/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 231101099-140

    Πωλείται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης διαμέρισμα 80τμ σε οικοδομή του 1995. Έχει γίνει ανακαίνιση το 2018 και το ακίνητο είναι σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται από 2 δωμάτια , σαλοκουζίνα και μπάνιο. Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου , είναι εξοπλισμένο με συναγερμό και έχει αποθήκη. Το διαμέρισμα έχει μπαλκόνια σε γύρω - γύρω , είναι φωτεινό και γωνιακό. Το στίγμα δεν ανταποκρίνεται στο ακριβές σημείο. Για την υπόδειξη ακινήτου απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

    Διαμέρισμα
    Επίπεδα: 1
    Θέρμανση: Αυτόνομη πετρέλαιο
    Ενεργειακή Κλάση: Υπό Έκδοση
    Έτος Κατασκευής: 1995
    Αποθήκη
    Πόρτα Ασφαλείας
    Συναγερμός
    Ασανσέρ
    Βεράντες
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Executive