Διαμέρισμα Μπότσαρη (Ανάληψη - Μπότσαρη) 185.000 € 2.056 €/τ.μ.

Κωδικός: 321161-191 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται από την Bee real estate στην περιοχή της Μπότσαρη στην Θεσσαλονίκη, διαμέρισμα 5ου ορόφου, συνολικού εμβαδού μικτών 90 τ.μ.. Βρίσκεται σε αξιόλογη οικοδομή του 1960 με ασανσέρ.

Αποτελείται από:
Δύο υπνοδωμάτια,
Σαλόκουζίνα
Λουτρό με ντουζιέρα
WC με ντουζιέρα.

Το διαμέρισμα έχει ανακαινισθεί εκ βάθρων με πολυτελή και ποιοτικά μέσα στο 2020. Διαθέτει συνθετικά κουφώματα με σίτες και ηλεκτρικά στόρια και ατομική θέρμανση αερίου.
Βρίσκεται σε πολύ καλή και ήσυχη περιοχή, με άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.
Αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση κατοικίας για ιδιοκατοίκηση, αλλά και για εκμετάλλευση, καθώς βρίσκεται σε μια πολύ καλή περιοχή, μία ανάσα από το κέντρο, την αγορά της πόλης, τις στάσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς, αλλά και δίπλα σε σούπερ μάρκετ, τράπεζες και σχολεία,

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο αριθμός φορολογικού μητρώου, σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Αξίζει επίσκεψης.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζουμπουρλιά Κάλλια


Καραολή Δημητρίου και Ναυαρίνου 28, 55131
Καλαμαριά-Καραμπουρνάκι, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310455111 / 2310455133
Email: info@bee-prime.gr


Ονομάζομαι Κάλλια Ζουμπουρλιά. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη όπου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στα Χρηματοοικονομικά και στην διαχείριση χαρτοφυλακίων στο I.C.B.S. Thessaloniki Bussiness School. Το 2016 αποφάσισα να ενταχθώ στο δυναμικό της Bee real estate.Τόσο ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά