Διαμέρισμα Ανάληψη - Μπότσαρη (Θεσσαλονίκη - Δήμος) 46.000 € 920 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001049-181 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΜΠΟΤΣΑΡΗ πωλείται πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα ήμι - ισογείου 50τμ.

Αποτελείται από:
-μία σαλοκουζίνα
-2 δωμάτια
-μπάνιο

Διαθέτει θέρμανση ατομικού φυσικού αερίου.

Αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση κατοικίας, καθώς βρίσκεται σε μια πολύ καλό σημείο, μία ανάσα από το κέντρο, την αγορά της πόλης, τις στάσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς, αλλά και κοντά σε σούπερ μάρκετ, τράπεζες και σχολεία!

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο αριθμός φορολογικού μητρώου, σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Αξίζει να το επισκεφθείτε!

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης, παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας!

Υπολογιστής δανείου


46000Μηνιαία δόση:
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.


Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Υπολογίστε το επιτόκιο και τη δόση του δανείου σας


* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Γεωργάκα Ηρώ


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά