Μεζονέτα Τερψιθέα (Λάρισα) 800 € 4 €/τ.μ.

Κωδικός: 241011002-1300 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Εξαιρετική Μεζονέτα πολυτελούς κατασκευής του 2008, συνολικής επιφανείας 205τμ. σε 3 επίπεδα που καταλαμβάνουν α) το Ισόγειο 75τμ. β) ο όροφος 70τμ. γ) το διαμορφωμένο προς κατοίκηση ημιυπόγειο 70τμ. δ) υπόλοιποι βοηθητικοί χώροι 43τμ. (κλειστό γκαράζ και αποθήκη με λεβητοστάσιο)
Είναι χτισμένη σε οικόπεδο 216 τμ. σε υψηλό σημείο με άπλετη θέα σε όλη την περιοχή.
Αποτελείται από:
α) Υπερυψωμένο Ισόγειο με έναν πολύ φωτεινό ενιαίο χώρο σαλόνι-τραπεζαρία με δύο μπαλκονόπορτες και ένα παράθυρο, ένα wc, γωνιακό κλειστό τζάκι και άμεση επικοινωνία (με συρόμενη πόρτα) με αυτόνομη πολύ λειτουργική πλήρη κουζίνα και με πρόσβαση στη βεράντα επί της κεντρικής πρόσοψης. Το σαλόνι και η κουζίνα επικοινωνούν απ’ ευθείας με ένα εσωτερικό αίθριο με έπιπλα κήπου και κηπάριο για στιγμές απογευματινής χαλάρωσης.
β) Ανεβαίνοντας στον επάνω όροφο από την όμορφη σκάλα συναντάμε τα τρία άνετα υπνοδωμάτια με τις εντοιχισμένες ντουλάπες και τις μπαλκονόπορτες που βγάζουν στην μεγάλη μπροστινή γωνιακή βεράντα με την υπέροχη θέα στον Όλυμπο. Επίσης στον όροφο υπάρχει το μεγάλο μπάνιο με παράθυρο για φυσικό φως και ένας εσωτερικός χώρος ειδικά διαμορφωμένος με πλυντήριο, στεγνωτήριο και ντουλάπι αποθήκευσης.
γ) Κατεβαίνοντας στο ημι-υπόγειο που φωτίζεται από μία σειρά 6 παραθύρων συναντάμε ένα ενιαίο χώρο που διαχωρίζεται από κατασκευή ραφιών γυψοσανίδας. Στον χώρο υπάρχει wc με ντουζιέρα, μια 10φυλλη εντοιχισμένη ντουλάπα για την κάλυψη όλων των επιπλέον αποθηκευτικών αναγκών της οικογένειας καθώς επίσης και μια πλήρως λειτουργική κουζίνα. Επίσης διατίθεται εξοπλισμός γραφείου με βιβλιοθήκη και θέση εργασίας. Το ημι-υπόγειο επικοινωνεί αυτόνομα μέσω θωρακισμένης πόρτας με το κλειστό – στεγασμένο parking της κατοικίας.
Επιπλέον στοιχεία για την κατοικία:
Στην συνέχεια του parking, υπάρχει αυτόνομη αποθήκη 20τμ, διαμορφωμένη με μεταλλικά ράφια, πάγκο εργασίας και χώρο αποθήκευσης ξύλων. Στην αποθήκη λειτουργεί και ο καυστήρας με το boiler και την δεξαμενή πετρελαίου, με φυσικό αερισμό.
Η κουζίνα έχει πρόσβαση σε φωταγωγό με άφθονο χώρο για αποθήκευση καθαριστικών, εργαλείων κλπ
Από την κεντρική κρεβατοκάμαρα μέσω ενός μικρού αποθηκευτικού χώρου, υπάρχει πρόσβαση στην σκεπή.
Η κατοικία διαθέτει επίσης:
• Κεντρικό συναγερμό με δύο εισόδους (κεντρική & μέσω γκαράζ)
• Δύο εξωτερικές πόρτες ασφαλείας
• Αυτόνομη θέρμανση ανά όροφο με χωριστούς θερμοστάτες
• Σώματα καλοριφέρ νέου τύπου
• Εσωτερική σκάλα με μαρμάρινα σκαλοπάτια και κιγκλίδωμα αλουμινίου
• Κουφώματα exalco με διπλά τζάμια με ανάκληση και σήτες σε όλα τα ανοίγματα
• Όλα τα έπιπλα κουζίνας καθώς και οι ντουλάπες είναι Ιταλικής κατασκευής της εταιρίας Berloni
• Διατίθενται επώνυμες, υψηλής ποιότητας, ηλεκτρικές συσκευές (2 εντοιχισμένοι φούρνοι, 2 εστίες πάγκου, 2 ψυγεία εντοιχισμένα, 1 πλυντήριο πιάτων, 1 πλυντήριο ρούχων, 1 στεγνωτήριο)
• Κεντρική κεραία τηλεόρασης και γραμμή internet και στα τρία επίπεδα
• 2 μεγάλες τέντες και balloon στα πλαϊνά παράθυρα της κρεβατοκάμαρας
• Ηλιακό θερμοσίφωνα 160lt
• Δύο κλιματιστικά

Παππάς Χρήστος


Κούμα 10, 41222
Λάρισα
Τηλέφωνο: 2410 539 041
Email: info@bee-pappas.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά