Υπολογιστής δανείου
  • 42750.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Νάνσυ Λαΐνα
    Νάνσυ
    Λαΐνα

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Κ.Καρτάλη 1 382 21

    Βόλος, Βόλος

    Τηλέφωνο: 24210 78205

    Email: info@bee-iolkos.gr Oνομάζομαι Νάνσυ Λαΐνα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Αγχίαλο Βόλου, σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής και Εκπαιδευτικός Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αθηνών και κατοικώ στο Βόλο. Από τον Μάιο του 2016, υπό την σκέπη του αρτιότερα δομημένου δικτύου κτηματομεσιτικών υπηρεσιών της Bee Real Estate, εκπαιδευμένη και εξειδικευμένη πια παρέχω τις υπηρεσίες μου ως Σύμβο...

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Iolkos
    Επικοινωνία
  • Μονοκατοικία 62 τ.μ.
    Κέντρο (Νέα Ιωνία Βόλου)
    • 62 τ.μ.
    • Δωμάτια 1
    • Μπάνια 1
    • ΙΣ
    57000 919/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 261002-605

    Αποκλειστικά από την Bee Iolkos! Διατίθεται προς πώληση πανέμορφη και πλήρως ανακαινισμένη μονοκατοικία στην Ν.Ιωνία Βόλου, πλησίον οδού Δορυλαίου και εκκλησίας Ευαγγελίστριας. Πρόκειται για ανεξάρτητη οικία εμβαδού 62,50 τ.μ. σε οικόπεδο 69,80 τ.μ. με μικρή βεράντα προσόψεως. Κατασκευασμένη το 1935 και ολοκληρωτικά ανακαινισμένη το 1998 (σε: υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, πατώματα, μπάνιο, κουζίνα, στέγη). Αποτελείται από κουζίνα και σαλόνι ενιαίας διάταξης, μια κρεβατοκάμαρα, λουτρό και βεραντάκι. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη με πετρέλαιο, διπλής υάλωσης κουφώματα αλουμινίου, πλακάκι στο δάπεδο και είναι συνδεδεμένη με την αποχέτευση. Οι χώροι είναι άνετοι με μοντέρνο στυλ και είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Η οικία είναι μισθωμένη, ενώ υποδείξεις πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο μας.

    Μονοκατοικία
    Επίπεδα: 1
    Θέρμανση: Αυτόνομη πετρέλαιο
    Ενεργειακή Κλάση: Ε
    Έτος Κατασκευής: 1935
    Βεράντες
    Πρόσοψης
    Επιτ/νται Κατοικίδια
    Συνεργάτης
    Νάνσυ Λαΐνα Νάνσυ Λαΐνα
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Iolkos