Γραφείο Ντεπώ (Περιοχή Ντεπώ) 73.000 € 913 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001039-421 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Ντεπώ (Βασ. Όλγας), επαγγελματική στέγη 2ου ορόφου, με εμβαδόν 81,50 τ.μ. μικτά (60 τ.μ. καθαρά).

Η τοποθεσία του είναι πολύ κεντρική, δίπλα στη Λεωφόρο Βασ. Όλγας, με είσοδο από κάθετο δρόμο, ενώ η πολυκατοικία είναι πολυτελούς κατασκευής, με επαγγελματικούς χώρους, αλλά και κατοικίες.

Το ακίνητο αποτελείται από δύο μεγάλους χώρους, ένα κουζινάκι και WC. Υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφωθεί σε έναν ενιαίο χώρο ή σε τρεις μικρότερους, χωρίς ιδιαίτερο κόστος. Είναι γωνιακό, προσόψεως και πολύ φωτεινό, με παράθυρα διπλής υάλωσης σε όλο το μήκος των εξωτερικών τοίχων. Ακόμη, διαθέτει πόρτα ασφαλείας και κλιματιστικό.

Πρόκειται για ένα αξιόλογο ακίνητο, υψηλής ποιότητας κατασκευής. ιδανικό για κάθε είδους επαγγελματική χρήση, γραφείο, ιατρείο κτλ.

Γεωργιάδης Άγγελος


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Ονομάζομαι Άγγελος Γεωργιάδης και, ύστερα από ενασχόληση στους κλάδους της παραγωγής και των υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα, το 2013 εντάχθηκα στην οικογένεια της Bee real estate, μίας εταιρίας με όραμα για τις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες. Δραστηριοποιούμαι ως ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά