Διαμέρισμα Αγία Τριάδα (Φάληρο - Ιπποκράτειο) 117.000 € 1.828 €/τ.μ.

Κωδικός: 321161-181 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται από την Bee real estate στο Φάληρο, στο ύψος του Μακεδονία Παλλάς, διαμέρισμα, ρετιρέ, 5ου ορόφου, συνολικού εμβαδού μικτών 64 τ.μ.. Βρίσκεται σε αξιόλογη οικοδομή του 1963.

Αποτελείται από:
Δύο υπνοδωμάτια,
Σαλόνι,
Κουζίνα,
Λουτρό με φυσικό εξαερισμό.

Το διαμέρισμα ανακαινίσθηκε το 2020. Πωλείται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (ηλεκτρικό φούρνο και εστία Siemens, ψυγείο Siemens, πλυντήριο 8κιλο Bosch). Διαθέτει, πολύ μεγάλη βεράντα, και είναι πολύ φωτεινό. Επιπλέον διαθέτει ατομική θέρμανση αερίου με καυστήρα Ariston, συνθετικά κουφώματα, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας και κλιματιστικό Inventor 12".
Το διαμέρισμα αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση κατοικίας για ιδιοκατοίκηση, αλλά και για εκμετάλλευση, γιατί μπορεί να αποφέρει ικανοποιητικές αποδόσεις ενοικίου.
Βρίσκεται σε πολύ καλή περιοχή, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, δίπλα στις στάσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς, αλλά και σε σούπερ μάρκετ, τράπεζες και σχολεία.

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο αριθμός φορολογικού μητρώου, σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Αξίζει επίσκεψης.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζουμπουρλιά Κάλλια


Καραολή Δημητρίου και Ναυαρίνου 28, 55131
Καλαμαριά-Καραμπουρνάκι, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310455111 / 2310455133
Email: info@bee-prime.gr


Ονομάζομαι Κάλλια Ζουμπουρλιά. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη όπου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στα Χρηματοοικονομικά και στην διαχείριση χαρτοφυλακίων στο I.C.B.S. Thessaloniki Bussiness School. Το 2016 αποφάσισα να ενταχθώ στο δυναμικό της Bee real estate.Τόσο ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά