Κατάστημα Κέντρο (Καλαμαριά) 5.000 € 40 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071021-150 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Ενοικιάζεται ισόγειο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (με φουγάρο) στο κέντρο της Καλαμαριάς, συνολικού εμβαδού 126τ.μ. (112τ.μ. ισόγειο και 14τ.μ. υπόγειο).

Είναι γωνιακό, μεγάλης προβολής και βρίσκεται στο πάρκο του Δημαρχείου Καλαμαριάς (10 μέτρα πρόσοψη με δυνατότητα δυο σειρών τραπεζοκαθισμάτων) και στον πεζόδρομο της Κομνηνών (11 μέτρα με δυνατότητα μιας σειράς τραπεζοκαθισμάτων).

Διαθέτει:
- θέρμανση ατομική αερίου,
- 2 WC και νιπτήρες,
- ψευδοροφή

Αποτελεί μία ιδανική επιλογή καταστήματος μεγάλης προβολής σε μοναδικό και κεντρικότατο σημείο, δίπλα στο υπόγειο πάρκινγκ του Δήμου Καλαμαριάς.

Πέρα του μισθώματος οι ιδιοκτήτες ζητούν και τρία (3) μισθώματα ως εγγύηση την ημέρα υπογραφής του συμφωνητικού. Το κατάστημα δεν μισθώνεται για χρήση γραφείου τελετών ή σε επιχειρήσεις μεγάλης μεταμεσονύχτιας όχλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

Παπαϊωάννου Ιωάννης


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Ονομάζομαι Γιάννης Παπαϊωάννου. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, σπούδασα Οικονομικά, Νομική και Ψυχολογία. Ασχολήθηκα επιχειρηματικά στο χώρο του Τύπου, τόσο στην απρόσκοπτη και με ίσους όρους και δικαιοσύνη διεκπεραίωσή του για 12 έτη, όσο και στην έκδοση ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά