Κατάστημα Ιπποκράτειο (Φάληρο - Ιπποκράτειο) 1.700 € 4 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071036-132 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατάστημα συνολικής επιφανείας 452 τμ στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, πάνω σε οδό μεγάλης προβολής.

Το κατάστημα αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα και αποτελείται από χώρο ισογείου επιφανείας 172 τμ, χώρο παταριού 80 τμ και χώρο υπογείου 200 τμ.

Είναι διαμπερές, διαθέτει τζαμαρίες σε όλο το ύψος του, αυτόνομη θέρμανση με 3 μεγάλες κασέτες οροφής Daikin, και δάπεδα από πλακίδια γρανίτη.

Είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικά ρολά ασφαλείας, πλήρες σύστημα αεραγωγών εξαερισμού, σύστημα κλιματισμού και πυρανίχνευσης & συναγερμού. Διαθέτει ακόμη διαμορφωμένες ψευδοροφές με ενσωματωμένα φωτιστικά σώματα, χώρους γραφείων, λογιστηρίου, αποθήκης, χώρο για τα μηχανήματα κλιματισμού αλλά και 2 τουαλέτες με προθάλαμο.

Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην καρδιά του εμπορικού κέντρου ανατολικά της πόλης, απέναντι από στάση ΜΕΤΡΟ, με αγορά και στάσεις λεωφορείων.

Πρόκειται για ένα ακίνητο που μπορεί να φιλοξενήσει πολλές δραστηριότητες, υγειονομικού ενδιαφέροντος-και ΕΣΤΙΑΣΗΣ, και πολλές άλλες εμπορικές χρήσεις.

Κουμπάνης Απόστολος


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά