Γραφείο Ομόνοια (Σταυρούπολη) 90.000 € 1.000 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001167-348 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΠΩΛΕΙΤΑΙ, Επαγγελματική Στέγη για γραφείο,κέντρο αισθητικής ή ιατρείο στη περιοχή της Σταυρούπολης 90τ.μ. στον 1ο όροφο οικοδομής,με ασανσέρ ,σε κεντρικό δρόμο.

Ο χώρος είναι διαμορφωμένος κατάλληλα για επαγγελματική στέγη με καλωδίωση για συναγερμό,ηλεκτρικό σύστημα για άνοιγμα της πόρτας και χρονοδιακόπτη ταμπέλας.Ο ανελκυστήρας βγαίνει απευθείας στο χώρο.Συνεπώς είναι προσβάσιμο για ΑΜΕΑ. Διαθέτει ένα μπάνιο και χώρο για κουζίνα ,και ένα ενιαίο χώρο για γραφεία. .Είναι γωνιακό, διαμπερές με μεγάλα μπαλκόνια περιμετρικά και έχει μεγάλη ανοιχτωσιά. Διαθέτει συνθετικά κουφώματα και όλος ο χώρος είναι επενδεδυμένος με πλακάκι.Επίσης διαθέτει θέση στάθμευσης στο πλάι της οικοδομής.Υπηρεσίες,σχολεία ,στάσεις λεωφορείων,τράπεζες και μαγαζιά είναι σε απόσταση αναπνοής.

Είναι κατάλληλο για χώρους γραφείων εταιρείας,beauty salon,ιατρείο ή διαγνωστικό κέντρο.

Είναι ιδανική επιλογή για κάθε περίπτωση.

Για υπόδειξη του ακινήτου ,είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα.

Μανδαλιανού Κατερίνα


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Ονομάζομαι Μανδαλιανού Κατερίνα.Είμαι μέλος της BEE REALESTATE από τον Μάιο του 2018.,Ξεκίνησα από το τμήμα ανάπτυξης του δικτύου της εταιρείας.Από τον Μάιο του 2019 έχω μεταβεί στο BEE SPOT ,καθώς αποφάσισα να ασχοληθώ με την μεσίτικη δραστηριότητα ενεργά, αφού ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά