Μεζονέτα Κρανιά (Ασπροπόταμος) 80.000 € 696 €/τ.μ.

Κωδικός: 2431011001-92 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται Μεζονέτα 116τμ με κήπο, σε οικόπεδο 429τμ περιφραγμένο με μαντρότοιχο και καγκελόπορτα.
Η κατοικία στο ισόγειο διαθέτει έναν ενιαίο χώρο κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό με τζάκι, μπάνιο και στον όροφο ένα master bedroom με δικό του μπάνιο και άλλα δύο υπνοδωμάτια με μπάνιο. Διαθέτει αποθήκη κάτω από την πίσω βεράντα. Η κατοικία πωλείται με τα έπιπλα και τα ηλεκτρικά της, έχει κατοικηθεί ελάχιστα.
Θερμαίνεται με σώματα ρεύματος - πάνελ.
Το σπίτι έχει πρόσβαση από άσφαλτο δρόμο, περνάει μπροστά στην καγκελόπορτα της αυλής.
Η Κρανιά είναι κτισμένη σε υψόμετρο 1.140 μέτρων και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς του ορεινού όγκου της περιοχής των Τρικάλων, με μεγάλη ιστορία και πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά.
Είναι κτισμένη ανάμεσα στα βουνά Τριγγία, Μπούτζα και Κάλτσα.Δίπλα της ρέει ο Κρανιώτικος παραπόταμος του ποταμού Ασπροποτάμου ή αλλιώς Αχελώου και περιβάλλεται από πλούσια δάση ελάτης, πεύκης και οξιάς. Βρίσκεται δε πολύ κοντά σε ένα από τα ωραιότερα βυζαντικά μνημεία των Βαλκανίων, το μοναστήρι των Δολιανών αφιερωμένο στον Σταυρό με 13 τρούλους. Γιορτάζει δε στις 14 Σεπτεμβρίου.
Η Κρανιά απέχει 89 χλμ. από τα Τρίκαλα, πρωτεύουσα του Νομού Τρικάλων και 58 χλμ. από την Καλαμπάκα, όπου κάποιος με δέος αντικρίζει τους βράχους των Μετεώρων και τα κτισμένα σε αυτούς μυστηριακά μοναστήρια του, τα οποία χαρακτηρίζονται ως ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου.
Η τιμή πώλησης του ακινήτου είναι 80.000,00 ευρώ. Η αμοιβή του γραφείου είναι 2% επί της αξίας πώλησης του ακινήτου, πλέον Φ.Π.Α.
Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά, προκειμένου να προσδιορίσουμε ραντεβού υπόδειξης του ακινήτου.

Μπούγλα Βίκυ


Βενιζέλου 9, 42132
Τρίκαλα
Τηλέφωνο: 2431772913
Email: info@bee-bougla.gr


Το όνομά μου είναι Βίκυ Μπούγλα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Τρίκαλα. Η 8ετής θητεία μου ως γραμματέας συμβολαιογραφείου μου έδωσε γνώσεις για τα ακίνητα και μου εμφύσησε την αγάπη για την κτηματαγορά. Θεωρώ πως αυτό το επάγγελμα με διάλεξε και το διάλεξα. Το ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά