Οικόπεδο Αχίλλειο (Πτελεός) 150.000 € 375 €/τ.μ.

Κωδικός: 2431011001-71 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται κατά αποκλειστικότητα γωνιακό οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 400,00 τ.μ., με πρόσοψη 18 μ. , μπροστά στη Θάλασσα.
Το άνω οικόπεδο βρίσκεται στην περιοχή Αχιλλείου Πτελεού Μαγνησίας.
Το Αχίλλειο είναι ένα γραφικό, ήσυχο παραθαλάσσιο χωριό και αποτελεί έναν όμορφο παραθεριστικό οικισμό, απλωμένο γύρω από τον Όρμο του Πτελεού, στην είσοδο του Παγασητικού κόλπου, σε απόσταση περίπου 65 χλμ. από το Βόλο.
Η περιοχή ανήκε κατά την ομηρική εποχή στο βασίλειο του Πρωτεσίλαου, αφού είναι βεβαιωμένο ότι τα γειτονικά χωριά Πτελεό, αριστερά του Αχιλλείου, και ο Αντρώνας, ήταν πόλεις του ήρωα και πρώτου νεκρού του Τρωικού πολέμου, Πρωτεσίλαου.
Η ποικιλία των ακτών επιτρέπει το ασφαλές κολύμπι στα παιδιά μιας οικογένειας , το υποβρύχιο ψάρεμα στο κεφάλι μιας ξέρας καταμεσής στον όρμο και τις αυτόνομες υποβρύχιες καταδύσεις προς εξερεύνηση του άγριου βραχώδους βυθού. Στο χωριό που είναι κτισμένο σε ύψωμα έχει εντοπιστεί θολωτός μυκηναϊκός τάφος.
Η εκκλησία της Παναγιάς και της Αγίας Ειρήνης , η εκκλησία των Αγίων Αναργύρων χτισμένης στις αρχές του 19ου αιώνα, μαζί με το αρχαίο παρελθόν της, η ίδια η γεωγραφική της θέση κάνει την περιοχή ξεχωριστή και ένα από τα πιο διαφημισμένα θέρετρα για επιλογή εξοχικής παραθαλάσιας κατοικίας.
Το άνω οικόπεδο είναι επικλινές, περίπου 40 μοίρες και έχει αρτιότητα δόμησης, κτίζει συνολικά 400,00 τ.μ.
Η τιμή πώλησης του οικοπέδου είναι 150.000,00 ευρώ.
Η αμοιβή του γραφείου είναι 2% επί της αξίας πώλησης του οικοπέδου, πλέον Φ.Π.Α.
Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά, προκειμένου να προσδιορίσουμε ραντεβού υπόδειξης του ακινήτου.

Μπούγλα Βίκυ


Βενιζέλου 9, 42132
Τρίκαλα
Τηλέφωνο: 2431772913
Email: info@bee-bougla.gr


Το όνομά μου είναι Βίκυ Μπούγλα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Τρίκαλα. Η 8ετής θητεία μου ως γραμματέας συμβολαιογραφείου μου έδωσε γνώσεις για τα ακίνητα και μου εμφύσησε την αγάπη για την κτηματαγορά. Θεωρώ πως αυτό το επάγγελμα με διάλεξε και το διάλεξα. Το ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά