Γραφείο Mediterranean Cosmos (Πυλαία) 1.580 € 10 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001167-337 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ, Eπαγγελματική Στέγη για γραφεία, στη περιοχή Πυλαία , 157τ.μ., στο 1ο όροφο,σε κτίριο κατασκευής του 2010, στο οποίο στεγάζονται μόνο γραφεία και αίθουσες συνεδριάσεων.

Διαθέτει τέσσερις χώρους γραφείων, κουζίνα και WC ανδρών και γυναικών. Η θέρμανση είναι DAIKIN VNV INVERTER αντλία θερμότητας .Βρίσκεται σε συγκρότημα γραφείων πολυτελούς κατασκευής, με πόρτα πυρασφάλειας και ασανσέρ. Έχει ανοιχτωσιά,με τρεις θέσεις parking και εύκολη πρόσβαση στο δρόμο Θεσσαλονίκης -Μουδανιών που είναι η είσοδος της ανατολικής πλευράς στην πόλη μας. Βρίσκεται πολύ κοντά επίσης στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής και το εμπορικό κέντρο MEDITERRANEAΝ COSMOS.

Στο συγκρότημα υπάρχουν πολλές επώνυμες εταιρείες και για το λόγο αυτό υπάρχει 24ωρη φύλαξη. Επίσης υπάρχει κυλικείο -καφέ στο συγκρότημα και συνεδριακές αίθουσες οι οποίες χρεώνονται με την ημέρα .Ένα αξιόλογο στοιχείο που πρέπει επίσης να αναφερθεί είναι ότι υπάρχει ειδική έξοδος διαφυγής σε περίπτωση εκκένωσης του κτιρίου.


Μανδαλιανού Κατερίνα


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Ονομάζομαι Μανδαλιανού Κατερίνα.Είμαι μέλος της BEE REALESTATE από τον Μάιο του 2018.,Ξεκίνησα από το τμήμα ανάπτυξης του δικτύου της εταιρείας.Από τον Μάιο του 2019 έχω μεταβεί στο BEE SPOT ,καθώς αποφάσισα να ασχοληθώ με την μεσίτικη δραστηριότητα ενεργά, αφού ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά