Γραφείο Κέντρο (Εύοσμος) 350 € 7 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001167-334 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΕΥΟΣΜΟΣ.Ενοικιάζεται επαγγελματική στέγη στο κέντρο του Ευόσμου εμβαδού 50 τ.μ. στον 3ο όροφο.

Η οικοδομή είναι σε κεντρικό δρόμο της περιοχής και έχει μόνο επαγγελματικούς χώρους και χώρους γραφείων.Έχει νότιο προσανατολισμό και πρόσοψη σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Ευόσμου.Διαθέτει χώρο WC και θέρμανση κλιματισμού.Είναι πολυτελούς κατασκευής και διαθέτει πόρτα ασφαλείας και ανελκυστήρα με σύγχρονες προδιαγραφές.Η όψη του είναι επενδεδυμένη με τζαμαρία τύπου καθρέφτη σε φιμέ.

Η διαμόρφωση του χώρου είναι σε ημιτελή φάση, για να υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφωθεί σύμφωνα με την επιθυμία του εκάστοτε πελάτη.

Η περιοχή έχει σε απόσταση αναπνοής σχολεία,σούπερ μάρκετ,στάση αστικής συγκοινωνίας και κάθε είδους μαγαζιά.Η οικοδομή φιλοξενεί ιατρεία ,γραφεία άλλων εταιρειών διαγνωστικά κέντρα φροντιστήρια κ.τ.λ.Είναι ιδανικό ακίνητο για χώρος ιατρείου ή γραφείου εταιρείας.Αντίστοιχος χώρος διατίθεται και στον πρώτο όροφο της ίδιας οικοδομής με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Μανδαλιανού Κατερίνα


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Ονομάζομαι Μανδαλιανού Κατερίνα.Είμαι μέλος της BEE REALESTATE από τον Μάιο του 2018.,Ξεκίνησα από το τμήμα ανάπτυξης του δικτύου της εταιρείας.Από τον Μάιο του 2019 έχω μεταβεί στο BEE SPOT ,καθώς αποφάσισα να ασχοληθώ με την μεσίτικη δραστηριότητα ενεργά, αφού ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά