Κατάστημα Κέντρο (Καλαμπάκα) 22.000 € 880 €/τ.μ.

Κωδικός: 2431011001-459 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται ισόγεια επαγγελματική στέγη 25,53τ.μ. με πατάρι 23μ, επί της 28ης Οκτωβρίου στην Καλαμπάκα πίσω απ το Δημαρχείο.
Η επαγγελματική στέγη είναι κατάλληλη για κατάστημα ή γραφείο και μπορεί να συνεννοθεί με τα διπλανά του που επίσης πωλούνται.
Η οικοδομή βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της Καλαμπάκας, πίσω από το Δημαρχείο του δήμου Μετεώρων, πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία, στην αγορά της πόλης, σε υπηρεσίες και τράπεζες.
Το κτήριο οικοδομήθηκε το 1979 και αποτελείται από τρία υπόγεια - αποθήκες, τρία ισόγεια καταστήματα με πατάρια, και δύο ορόφους ( ο α' όροφος στις κολώνες και β' όροφος που δεν έχει σχηματοποιηθεί).
Τα καταστήματα είναι στην καρδιά της αγοράς και οι όροφοι διαθέτουν ανεμπόδιστη θέα σε Μετέωρα, Καλαμπάκα, Κόζιακα και Τρίκαλα
Το κτήριο πωλείται συνολικά και τμηματικά.
Συνολικά το κτηριο θα μπορούσε λόγω της θέσης του να χρησιμοποιηθεί και ως πολυκατάστημα ή τουριστικό κατάλλυμα, και φυσικά για σύνθετη χρήση όπως ήταν ο αρχικός του σχεδιασμός.
Για περισσότερες πληροφορίες και για την υπόδειξη του ακινήτου, καλέστε στο γραφείο μας +30 2431 772913.

Μπούγλα Βίκυ


Βενιζέλου 9, 42132
Τρίκαλα
Τηλέφωνο: 6939360080
Email: info@bee-bougla.gr


Το όνομά μου είναι Βίκυ Μπούγλα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Τρίκαλα. Η 8ετής θητεία μου ως γραμματέας συμβολαιογραφείου μου έδωσε γνώσεις για τα ακίνητα και μου εμφύσησε την αγάπη για την κτηματαγορά. Θεωρώ πως αυτό το επάγγελμα με διάλεξε και το διάλεξα. Το ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά