Κατάστημα Ανάληψη (Ανάληψη - Μπότσαρη) 5.500 € 7 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071036-976 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατάστημα συνολικής επιφανείας 810 τμ στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, επί της Λεωφόρου Βασ. Όλγας, σε σημείο πολύ μεγάλης προβολής.
Το κατάστημα αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα και αποτελείται από χώρο ισογείου εκθεσιακού χώρου επιφανείας 292 τμ, χώρο παταριού – γραφείων 140 τμ και χώρο υπογείου 379 τμ. Είναι γωνιακό, διαμπερές, διαθέτει πολύ μεγάλες προσόψεις, τζαμαρίες σε όλο το ύψος του, χωρίς ενδιάμεσες κολόνες, αυτόνομη θέρμανση με μονάδα ψύξης - θέρμανσης, και δάπεδα από πλακίδια γρανίτη. Διαθέτει ακόμη διαμορφωμένες ψευδοροφές με ενσωματωμένα φωτιστικά σώματα, χώρους γραφείων, λογιστηρίου, server room, αποθήκης, ασανσέρ προσωπικού σε όλα τα επίπεδα, χώρο για τα μηχανήματα κλιματισμού αλλά και xώρο φορτοεκφόρτωσης για το υπόγειο με μεγάλη γκαραζόπορτα.
Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην καρδιά του εμπορικού κέντρου ανατολικά της πόλης, με αγορά και στάσεις λεωφορείων.
Πρόκειται για ένα ακίνητο που μπορεί να φιλοξενήσει πολλές δραστηριότητες, υγειονομικού ενδιαφέροντος και πολλές άλλες εμπορικές χρήσεις.

Κουμπάνης Απόστολος


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά