Αποθήκη Νεάπολη (Νεάπολη) 300.000 € 213 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001167-317 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ BEE REAL ESTATE ,επαγγελματική στέγη 1411,22 τ.μ. στην περιοχή της Νεάπολης στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 60 (πρώην Αυστραλίας),με άδεια για αποθηκευτικό χώρο καθώς και άδεια parking.

Διαθέτει WC και χώρο γραφείου στην είσοδο του parking ,ράμπα για δύο αυτοκίνητα και ρολά ασφαλείας.

Βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο λόγω του ότι δεξιά και αριστερά από το ακίνητο στεγάζονται δύο super market γνωστών αλυσίδων.Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται διάφορες υπηρεσίες,καθώς το ακίνητο είναι στην πρώτη παράλληλο της οδού Λαγκαδά και πολύ κοντά στον ΟΑΕΔ.Η περιοχή είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη με σημαντικό πρόβλημα παρκαρίσματος.

Επομένως θεωρείται πολύ καλή ευκαιρία για κάποιον που θέλει να στεγάσει επιχείρηση parking καθώς και για κάποιον που θέλει να στεγάσει τις αποθήκες του στο συγκεκριμένο ακίνητο.

Μανδαλιανού Κατερίνα


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Ονομάζομαι Μανδαλιανού Κατερίνα.Είμαι μέλος της BEE REALESTATE από τον Μάιο του 2018.,Ξεκίνησα από το τμήμα ανάπτυξης του δικτύου της εταιρείας.Από τον Μάιο του 2019 έχω μεταβεί στο BEE SPOT ,καθώς αποφάσισα να ασχοληθώ με την μεσίτικη δραστηριότητα ενεργά, αφού ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά