Κατάστημα Αγία Τριάδα (Φάληρο - Ιπποκράτειο) 1.300 € 5 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071036-971 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γωνιακό κατάστημα συνολικής επιφανείας 250 τμ στην περιοχή της Νέας Παραλίας και της Βασ. Όλγας, απέναντι από το Νέο Δημαρχείο.
Το κατάστημα έχει συνολική επιφάνεια 250 τμ και αποτελείται από χώρο ισογείου επιφανείας 125 τμ και χώρο παταριού 125 τμ.
Το διαθέσιμο ύψος του είναι 6,00 μέτρα, διαθέτει δύο πλευρικές τεράστιες τζαμαρίες μεγάλης προβολής και δάπεδα από ιταλικά πλακίδια. Διαθέτει ακόμη σε ολόκληρη την επιφάνεια του διαμορφωμένη- έτοιμη ψευδοροφή από πλάκες ορυκτής ίνας με ενσωματωμένους χωνευτούς προβολείς φωτισμού, μονάδα κλιματισμού ενώ θερμαίνεται με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου.
Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο πολύ μεγάλης προβολής με αγορά και στάσεις λεωφορείων από και προς το κέντρο της πόλης. και μπορεί να φιλοξενήσει πολλές δραστηριότητες και υγειονομικού ενδιαφέροντος, καφέ, ζαχαροπλαστείο, και άλλες εμπορικές χρήσεις, σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία και σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή μίσθωσης !!

Κουμπάνης Απόστολος


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά