Διαμέρισμα Κάτω Τούμπα (Τούμπα) 300 € 14 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001045-85 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Γήπεδο ΠΑΟΚ : Ενοικιάζεται από την Bee Real Estate ευρύχωρο studio 5ου ορόφου (όχι τελευταίου ) 22 τμ (20 καθαρών) σε οικοδομή του 2001! . Είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο . Το διαμέρισμα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση , είναι μπροστινό με άνετο μπαλκόνι με θέα στο βουνό και ανοιχτωσιά. Το διαμέρισμα θερμαίνεται και ψύχεται με ένα κλιματιστικό inverter που σε συνδυασμό με την πόρτα ασφαλείας και τα οικονομικά κοινόχρηστα μειώνει κατά πολύ το λειτουργικό κόστος του σπιτιού. Λόγω του μεγάλου ασανσέρ η μετακόμιση πραγματοποιείται εύκολα και ανέξοδα !! Πρόκειται για ιδανική λύση για φοιτητές κοντά στα πανεπιστήμια!!!
Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε επικοινωνώντας με το γραφείο μας. Εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση δίδοντας στον εν δυνάμει ενδιαφερόμενα την επιλογή της καθολικής παροχής υπηρεσιών. Συμβολαιογράφος – Δικηγόρος – Μηχανικός – Σύμβουλος Ακινήτων. Πλήρες πακέτο υπηρεσιών, δίχως καμία εξτρά κρυφή χρέωση!
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και ο Α.Φ.Μ. σας βάσει του νόμου 4072/2012.

Τιμή 300 €

Βόλτσης Μιχάλης


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Ονομάζομαι Βόλτσης Μιχάλης, μέλος της Bee-Real estate από το Οκτώβριο του 2014 Σπουδές: - Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. (Νοέμβριος 2011 ) - Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ( MBA) στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ( Οκτώβριος 2013 - ) ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά