Διαμέρισμα Αγία Τριάδα (Θερμαϊκός) 90.000 € 900 €/τ.μ.

Κωδικός: 239201015-321 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ το ακίνητο που επιθυμείτε με την εγγύηση της Bee Sivris Real Estate. Είμαστε κατασκευαστές και γνωρίζουμε τα ακίνητα καλύτερα από τον καθένα Bee Sivris Real Estate για όσους μας γνωρίζουν σημαίνει σχέση εμπιστοσύνης.

Περιγραφή ακινήτου: Σύντομη περιγραφή : ΠΩΛEIΤΑΙ ΝΕΟΔΜΗΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 100τμ στην Αγία Τριάδα το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 130 μέτρων από τη θάλασσα. Το διαμέρισμα είναι στον πρώτο όροφο και διαθέτει 3 φωτεινά υπνοδωμάτια, ευρύχωρο μπάνιο, σαλοκουζίνα, 3 μπαλκόνια εκ των οποίων το ένα με θέα στη θάλασσα, πάρκινγκ και αποθήκη 12τμ στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Επιπλέον διαθέτει θέρμανση κεντρική ατομική, πόρτα ασφαλείας και συναγερμό. Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονία και είναι ιδανικό για τους λάτρεις της θάλασσας. Δείτε το και συζητάμε την προσφορά σας.

Sivris Real Estate. Τα ακίνητα είναι Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ εδώ και τρις γενεές.

Τα ακίνητα που προωθούμε ελέγχονται και αξιολογούνται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία από το τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό του γραφείου μας . Αναζητώντας την καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες για να προωθήσουν με ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και επιτυχημένα το ακίνητό σας.
Μη χάνετε πραγματικές ευκαιρίες για οικόπεδα και αγροτεμάχια που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα.

Κοτανίδης Θοδωρής


Ανθέων 110, 57019
Ν. Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού
Τηλέφωνο: 23920 21 441
Email: info@bee-sivris.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά