Γραφείο Λαγκαδάς (Θεσσαλονίκη - Υπόλ. Νομού) 230 € 6 €/τ.μ.

Κωδικός: 231101034-305 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Ενοικιάζεται επαγγελματική στέγη στο Λαγκαδά. Πρόκειται για γραφείο 36τ.μ. 2ου ορόφου. Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο και μία τουαλέτα με παράθυρο όμως στην παρούσα κατάσταση του είναι χωρισμένο με γυψοσανίδες σε ένα χώρο αναμονής και δύο μικρότερους χώρους και σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη μπορεί να παραμείνει ως έχει εάν εξυπηρετεί τον ενδιαφερόμενο ενοικιαστή. Θερμαίνεται με ατομική θέρμανση πετρελαίου και πλαισιώνεται με πόρτα ασφαλείας, ηχομονωτικά κουφώματα αλουμινίου και ένα μεγάλο μπαλκόνι. Ένα ακίνητο ιδανικό για επαγγελματική στέγη(π.χ. λογιστικό γραφείο, τεχνικό γραφείο, ιατρείο, δικηγορικό γραφείο) αφενός γιατί βρίσκεται σε οικοδομή επαγγελματικών χώρων και αφετέρου γιατί βρίσκεται κοντά στη Δ.Ο.Υ., την Πολεοδομία και το Κέντρο Υγείας του Λαγκαδά αλλά και τη στάση του Ο.Α.Σ.Θ.

Όλες οι λεπτομέρειες της περιγραφής, βασίζονται σε πληροφορίες που μας έχει δώσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και του Α.Φ.Μ και η αναγραφή αυτών στην εντολή υπόδειξης.

Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται.

Ενοικιάζεται, επαγγελματική στέγη στη περιοχή (Λαγκαδάς), 36τ.μ., στο 2ο όροφο, σε 1 επίπεδο, με WC, θέρμανση αυτόνομη πετρελαίου, πολυτελής κατασκευή, με πόρτα ασφαλείας, αποθήκη, με Ασανσέρ, έχει βεράντες

1034 BeeExecutive


Βασιλέως Ηρακλείου 23, 54624
Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 222 905
Email: info@bee-executive.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά