Μεζονέτα Άγιος Δημήτριος (Πτελεός) 70.000 € 583 €/τ.μ.

Κωδικός: 261015-21 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Διατίθεται από την Bee Iolkos προς πώληση όμορφη μεζονέτα 120 τ.μ. στον Άγιο Δημήτριο Αχιλλείου. Πρόκειται για διώροφη οικία η οποία διαμορφώνεται ως εξής:
Ισόγειο που αποτελείται από το σαλόνι, υπνοδωμάτιο, w/c. Μέσω της εσωτερικής σκάλας ανεβαίνουμε στον πάνω όροφο όπου βρίσκεται το σαλόνι σε ενιαία διάταξη με την κουζίνα, υπνοδωμάτιο, λουτρό, και η σοφίτα 25τ.μ. καθώς και μια μεγάλη βεράντα που χαρίζει άπλετη θέα σε βουνό και θάλασσα. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου.
Μια οικία άνετη τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους, ηλιόλουστη, με ανοιχτωσιά, με απόσταση μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελεί ιδανική λύση είτε σαν μόνιμη είτε σαν εξοχική κατοικία.
Η απόσταση από την πόλη του Βόλου είναι περίπου στα 80 χλμ και μόλις 65 χλμ από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Επίσης, τους καλοκαιρινούς μήνες πραγματοποιούνται ημερήσιες κρουαζιέρες από το Αχίλλειο και τη Γλύφα προς Πευκή, Σκιάθο και Αλόννησο. Ακόμη, καθημερινά δρομολόγια πραγματοποιούνται όλο το χρόνο από τη Γλύφα προς τον Αγιόκαμπο Ευβοίας.

Δεληστάθης Γιώργος


Μαγνήτων 14, 38333
Βόλος
Τηλέφωνο: 24210 78205
Email: info@bee-iolkos.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά