Διαμέρισμα Καλλιθέα (Βόλος) 35.000 € 614 €/τ.μ.

Κωδικός: 261002-506 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Σε αποκλειστικότητα από την Bee Iolkos Real Estate!
Διατίθεται προς πώληση μικρό τριάρι/δυομισάρι 57 τ.μ. επί της οδού Ιωλκού κάτωθεν περιφερειακού.
Πρόκειται για τον 1ο όροφο διώροφης οικοδομής , ανεξάρτητο, με δική του είσοδο, γωνιακή βεράντα με τέντα, θέα προς το Πήλιο και όμορφη ανοιχτωσιά.
Αποτελείται από σαλόνι ενιαίο με την κουζίνα, δύο χώρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε σαν δύο ξεχωριστά υ/δ, είτε σαν 1 υ/δ και τραπεζαρία, ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του αγοραστή, χολ και λουτρό με παράθυρο. Τα κουφώματα είναι ξύλινα, το πάτωμα διαθέτει παρκέ και μωσαϊκό, δεν υπάρχει θέρμανση ούτε διαμορφωμένη κουζίνα.
Ένα σπίτι με πλήρη ανεξαρτησία, μαζεμένο, κατάλληλο είτε για μια μικρή οικογένεια είτε για ένα ζευγάρι. Βρίσκεται πλησίον της οργανωμένης τοπικής αγοράς της Καλλιθέας, πάνω σε κεντρικές οδούς που οδηγούν είτε προς το κέντρο είτε προς το Πήλιο, δίπλα στον περιφερειακό, και χρήζει ανακαίνισης.

Λαΐνα Νάνσυ


Μαγνήτων 14, 38333
Βόλος
Τηλέφωνο: 24210 78205
Email: info@bee-iolkos.gr


Oνομάζομαι Νάνσυ Λαΐνα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Αγχίαλο Βόλου, σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής και Εκπαιδευτικός Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αθηνών και κατοικώ στο Βόλο. Από τον Μάιο του 2016, υπό την σκέπη του ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά