Διαμέρισμα Κουτσουπιά (Μελίβοια) 130.000 € 2.000 €/τ.μ.

Κωδικός: 2431011001-449 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται παραθαλάσσιο διαμέρισμα 65τμ, 1ου ορόφου, με τις ηλεκτρικές συσκευές και επιπλωμένο, με αυτόνομη θέρμανση, ατομική θέση στάθμευσης, πρώτο μπροστά στη θάλασσα.
Το διαμέρισμα διαθέτει εξαιρετική διαρρύθμιση, χωρίς χαμένους χώρους, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, wc, σαλοκουζίνα, βεράντα 22τμ με τέντες, και μια τεράστια τζαμαρία μπροστά στη βεράντα με απρόσκοπτη και απεριόριστη θέα στη θάλασσα.
Διαθέτει ατομικό λέβητα πετρελαίου για ζεστό νερό και θέρμανση, παροχή internet και κοινόχρηστα 100€/ετησίως.
Έχει βορειοανατολικό προσανατολισμό και εκπληκτική θέα.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε συγκρότημα τριών κτηρίων και είναι πρώτο στη θάλασσα, μπροστά σε παραλία με ψιλή άμμο και βότσαλα, οργανωμένη.
Η παραλία της Κουτσουπιάς μαζί με την παραλία Παλιουριάς, αποτελεί μια συνεχόμενη αμμώδης παραλία μήκους 2,5χλμ. σε απόσταση 14 χλμ. από τον Αγιόκαμπο, 55' από Λάρισα.
Η γεωγραφική θέση της Κουτσουπιάς, μπορεί επίσης να αποτελέσει αφορμή για πολλούς ενδιαφέροντες κοντινούς προορισμούς όπως τα Αμπελάκια, τα Τέμπη και το Δίον.
Η περιοχή της Κουτσουπιάς, είναι πυκνή σε βλάστηση και γι' αυτό οι καστανιές, οι κουμαριές, τα πεύκα κι οι βελανιδιές της, φτάνουν μέχρι την θάλασσα.
Πίσω από το συγκρότημα ακριβώς αναπτύσσονται οι πρόποδες της Όσσας, δηλαδή έχει μπροστά τη θάλασσα και πίσω βουνό με πυκνή βλάστηση.

Μπούγλα Βίκυ


Βενιζέλου 9, 42132
Τρίκαλα
Τηλέφωνο: 6939360080
Email: info@bee-bougla.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά