Μεζονέτα Κέντρο (Πανόραμα) 210.000 € 1.019 €/τ.μ.

Κωδικός: 231041001-10098 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Διατίθεται κατά αποκλειστικότητα προς πώληση μεζονέτα, τριών επιπέδων 206 τ.μ. με ατομικό κήπο και θέση στάθμευσης, κατασκευής του 1996, σε πολύ ωραίο σημείο κοντά στον κεντρικό δρόμο του Πανοράματος.
Μπαίνοντας στην κατοικία, βρισκόμαστε στο μεσαίο επίπεδο που είναι διαμορφωμένο σε πολύ ωραίο τετραγωνισμένο σαλόνι με γωνιακό τζάκι και μεγάλη μπαλκονόπορτα με προσβασιμότητα σε μία πολύ άνετη βεράντα. Βλέπουμε επίσης ένα χώρο τραπεζαρίας και την ευρύχωρη κουζίνα της κατοικίας καθώς επίσης και το wc των επισκεπτών.
Η κατοικία είναι διαμπερής και το φως διαχέεται όλες τις ώρες στους χώρους της.
Ανεβαίνοντας στην ζώνη των υπνοδωματίων, συναντάμε την κύρια κρεβατοκάμαρα με τα δύο παιδικά δωμάτια και ένα μεγάλο μπάνιο με οβάλ μπανιέρα. Τα δωμάτια απολαμβάνουν μεγάλες βεράντες με θέα προς τους χώρους πρασίνου και την θάλασσα.
Το ισόγειο της κατοικίας μπορεί να λειτουργήσει και ως αυτόνομο διαμέρισμα καθώς υπάρχει δεύτερη ανεξάρτητη είσοδος, κουζίνα με μπαρ, μπάνιο και αποθήκη.
Η κατοικία απολαμβάνει κήπους και στα δύο επίπεδα των σαλονιών της και βρίσκεται κοντά σε στάση λεωφορείου, πάρκα, χώρους άθλησης, σχολεία ,και super market.

Ορφανίδης Γιώργος


Λεωφ. Κομνηνών 6, 55236
Πανόραμα, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 34 00 34 / 2310 280 080
Email: info@bee-panoramic.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά