Κτίριο Παλαιά (Βόλος) 43.000 € 672 €/τ.μ.

Κωδικός: 261002-494 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Σε αποκλειστικότητα από την Bee Iolkos Real Estate!
Διατίθεται προς πώληση μερικώς ανακαινισμένη το 2017, γωνιακή μονοκατοικία στη συμβολή των οδών Παπαδιαμάντη και Ζάχου.
Πρόκειται για οικία 64 τ.μ. κατασκευής 1960, σχέδιο Παρασκευοπούλου, σε οικόπεδο 94,05 τ.μ. .Στο σπίτι έχει συντελεσθεί μερική ανακαίνιση και συγκεκριμένα έχουν πραγματοποιηθεί: αποξήλωση δαπέδων, μπάνιου και κουζίνας, μεσοπορτών, υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, ενώ έχει γίνει εκ νέου ηλεκτρολογική εγκατάσταση, νέα υδραυλική εγκατάσταση καθώς και σύνδεση στο δίκτυο. Υπάρχουν αναμονές για : σώματα καλοριφέρ, ηλιακό θερμοσίφωνα (στην ήδη μονωμένη ταράτσα), μικρό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα κουζίνας, για ηλεκτρικό θερμοσίφωνα-boiler στο μπάνιο, ενώ υπάρχουν ήδη πρίζες, πρίζες τηλεόρασης και τηλεφώνου, θερμοστάτης. Στην ταράτσα βρίσκεται ο λέβητας πετρελαίου καθώς και η δεξαμενή.
Διαθέτει χώρο κουζίνας, χώρο σαλονιού, 2 υ/δ, λουτρό, εξωτερική αποθήκη, βεράντα προσόψεως και αυλή.
Τα κουφώματα είναι ξύλινα, ενώ χρειάζονται λίγες ακόμη εργασίες για την αποπεράτωσή της.
Βρίσκεται σε πολύ όμορφο σημείο, έναντι εμπορικού κέντρου Old City και σιδηροδρόμου, κοντά σε supermarket, σχολεία, κεντρικές οδούς, ΟΣΕ,ΚΤΕΛ και οι αποστάσεις από το κέντρο είναι μικρές. Κατάλληλο για κάθε είδους επαγγελματική χρήση (φροντιστήριο, ταβέρνα, ωδείο,γραφείο κλπ.) λόγω του στρατηγικού σημείου του, αλλά και για χρήση σαν κατοικία.

Λαΐνα Νάνσυ


Μαγνήτων 14, 38333
Βόλος
Τηλέφωνο: 24210 78205
Email: info@bee-iolkos.gr


Oνομάζομαι Νάνσυ Λαΐνα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Αγχίαλο Βόλου, σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής και Εκπαιδευτικός Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αθηνών και κατοικώ στο Βόλο. Από τον Μάιο του 2016, υπό την σκέπη του ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά