Διαμέρισμα Περαία (Θερμαϊκός) 95.000 € 931 €/τ.μ.

Κωδικός: 239201000-356 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ το ακίνητο που επιθυμείτε με την εγγύηση της bee sivris Real Estate. Είμαστε κατασκευαστές και γνωρίζουμε τα ακίνητα καλύτερα από τον καθένα bee sivris Real Estate για όσους μας γνωρίζουν σημαίνει σχέση εμπιστοσύνης.

Περιγραφή ακινήτου: πωλείται στην ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ διαμέρισμα κατασκευής 1997 σε υπεράριστη κατάσταση 102 τ.μ. Βρίσκετε στον τρίτο όροφο και διαθέτει δύο άνετα δωμάτια, ωραίο μπάνιο με παράθυρο, μεγάλο σαλόνι – κουζίνα και τραπεζαρία. Είναι πανταχόθεν ελεύθερο φωτεινό με μεγάλα μπαλκόνια περιμετρικά και είναι δίπλα στην αγορά. Η θέρμανση μπορεί να μετατραπεί σε αέριο πολύ εύκολα, η συγκεκριμένη οικοδομή είναι δικής μας κατασκευής και διαθέτει άριστες μονώσεις, ενισχυμένα κάγκελα, ευρύχωρα κοινόχρηστα, κεραμοσκεπή. Όσο αναφορά τα επί πλέον έχτρα που διαθέτει το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πολλά και με μεγάλη αξία:
1. Κλειστή θέση πάρκινγκ
2. Ανοικτή θέση πάρκινγκ, σκεπαστή
3. Αποθήκη 11τμ στο υπόγειο
4. Τζάκι
5. Κλιματιστικά στα δωμάτια
6. Τέντες σε άριστη κατάσταση
7. Κουζίνα σε άριστη κατάσταση
8. Θυροτηλεόραση
9. Συναγερμό
10. Σίτες
11. Ντουλάπες
Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να μεταβιβαστεί χωρίς χρονοτριβή διότι είναι καθόλα τακτοποιημένο ( 92 τ.μ. στο συμβόλαιο 102τμ με την τακτοποίηση ) .

Sivris Real Estate. Τα ακίνητα είναι Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ εδώ και τρις γενεές
Τα ακίνητα που προωθούμε ελέγχονται και αξιολογούνται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία από το τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό του γραφείου μας . Αναζητώντας την καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες για να προωθήσουν με ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και επιτυχημένα το ακίνητό σας.

Μη χάνετε πραγματικές ευκαιρίες για οικόπεδα και αγροτεμάχια που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα.

Σιβρή Kατερίνα


Ανθέων 110, 57019
Ν. Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού
Τηλέφωνο: 23920 21 441
Email: info@bee-sivris.gr


Γεννήθηκα το 1961 στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου και διαμένω συνεχώς μέχρι σήμερα. Ως Ιδρυτής της ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΙΒΡΗΣ (1990- 2015 ) με πολλά έργα στον δήμο Θερμαϊκού και σύμβουλος της sivris real estate μπορώ να εγγυηθώ ότι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά