Υπολογιστής δανείου
  • 277500.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Νίκος Δήμας
    Νίκος
    Δήμας

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Μιχαλακοπούλου 4 115 28

    Κέντρο, Αθήνα

    Τηλέφωνο: 210 7257561

    Email: info@bee-capital.gr ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΣ Senior Real Estate Consultant ΑΙΑ Appraiser Mob. +30 697 4933013 *** Ο Νίκος έχει βραβευτεί 3 φορές για τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας. Είναι ένας απο τους πιό έμπειρους συμβούλους υπηρεσιών Real Estate της ελληνικής αγοράς. Προσεγγίζει τα ακίνητα ολιστικά, ως πηγή πλούτου και ευημερίας για όσους αγοράζουν, πωλούν ή εκμεταλλεύονται ακίνητα. ​Ε​ίναι πιστοποιημένος εκ...

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Capital
    Επικοινωνία
  • Διαμέρισμα 125 τ.μ.
    Άγιος Δημήτριος (Αθήνα - Νότια Προάστια)
    • 125 τ.μ.
    • Δωμάτια 2
    • Μπάνια 2
    • 1ος
    370000 2960/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 210031010-207

    ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Νότια Προάστια). Πωλείται, ένα υπέροχο διαμέρισμα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής στην περιοχή Άγιος Δημήτριος στα νότια προάστια, 125 τ.μ., 1ου ορόφου, με δύο υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο σαλόνι-τραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα, δύο μπάνια, το ένα με υδρομασάζ, κεντρική θέρμανση  πετρελαίου, ηλιακό θερμοσίφωνα και parking. Το ακίνητο αδειοδοτήθηκε το 1993, ενώ οι εργασίες κατασκευής ολοκληρώθηκαν και κατοικήθηκε το 2018. Το διαμέρισμα διαθέτει εξαιρετικά υλικά κατασκευής, όπως γρανίτη στο δάπεδο, δρύινα πατώματα, μασίφ πόρτες και ντουλάπες. Στη κουζίνα επίσης έχουν τοποθετηθεί δρύινα μασίφ ντουλάπια. Φαρδιές βεράντες με πράσινο για ησυχία και απόλαυση περιστοιχίζουν το διαμέρισμα. Η ταράτσα του κτηρίου είναι κοινή για όλα τα διαμερίσματα. Έχει καταπληκτική θέα στη θάλασσα και γενικώς σε όλο το λεκανοπέδιο. Διαθέτει φούρνο, BBQ, καθιστικούς χώρους, καθώς και πρόβλεψη για πισίνα. Το διαμέρισμα έχει όμορφο κήπο στην είσοδο της πολυκατοικίας. Βρίσκεται κοντά σε σχολεία, χώρους άθλησης, μέσα μαζικής μεταφοράς και καταστήματα ευκολίας. Η θέση του ακινήτου είναι εξαιρετική, σε πολύ καλή γειτονιά. Πρόκειται για ένα υπέροχο διαμέρισμα που αξίζει της προσοχής σας!

    *ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Προσφέρουμε εξαιρετικά προγράμματα χρηματοδότησης για όλα τα ακίνητα χαρτοφυλακίου μας.

    ** ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπογραφή του εντύπου υπόδειξης ακινήτου, η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Φ.Μ. σας.

     

    Διαμέρισμα
    Επίπεδα: 1
    Θέρμανση: Αυτόνομη πετρέλαιο
    Ενεργειακή Κλάση: Δ
    Έτος Κατασκευής: 1993
    Πόρτα Ασφαλείας
    Ασανσέρ
    Κήπος
    Ηλιακός Θερμ/νας
    Χώρος Στάθμευσης
    Βεράντες
    Τζάκι
    Διαμπερές
    Πρόσοψης
    Συνεργάτης
    Νίκος Δήμας Νίκος Δήμας
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Capital