Βιοτεχνικός Χώρος Σταθμός ΟΣΕ (Βαρδάρης - Λαχανόκηποι) 1.200 € 3 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001044-567 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επαγγελματική στέγη πρώην βιοτεχνικής χρήσης στην περιοχή του ΟΣΕ, επί της οδού Μοναστηρίου, έτος κατασκευής 1976. Έχει εμβαδό 385τ.μ. μεικτά (360τ.μ. καθαρά) και βρίσκεται στον 2ο όροφο.

Αποτελείται από:
- μεγάλη κεντρική σάλα
- 4 γραφεία και
- 2 εσωτερικό WC

Δύναται η τοποθέτηση αυτόνομης θέρμανσης και κλιματισμού. Επίσης, διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλή υάλωση, δάπεδο από μωσαϊκό, ανελκυστήρα φορτίων και ανελκυστήρα κοινού.

Οι χώροι των γραφείων έχουν διαμορφωθεί με γυψοσανίδες και δύναται η ενοποίηση τους με την κεντρική σάλα. Η διάταξη των υποστυλωμάτων και το σχήμα της κάτοψης δίνουν ευελιξία στην διαμόρφωση ή την ενοποίηση χώρων.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ακίνητο που μπορεί να φιλοξενήσει ποικίλες χρήσεις (εμπόριο, βιοτεχνία, υπηρεσίες εξυπηρέτησης κοινού και άλλες δραστηριότητες) σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία και σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή ενοικίου. Ένα μοναδικό ακίνητο κοντά στη δυτική είσοδο της πόλης!

Μεγάλο πλεονέκτημα του είναι το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό και στο εμπορικό κέντρο One Salonica. Η τοποθεσία είναι ιδανική, διότι βρίσκεται πολύ κοντά σε Συγκοινωνίες, Τράπεζες και Υπηρεσίες.

Ο χώρος αξίζει επισκέψεως.

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ.

Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.

Bee Real Estate

Τζιαμπάζης Μιχάλης


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Ονομάζομαι ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΙΑΜΠΑΖΗΣ και είμαι σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, μέλος της Bee real estate. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1988 και είμαι διπλωματούχος ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Α.Π.Θ. (2010) με μεταπτυχιακές σπουδές στον ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Α.Π.Θ. ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά